Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

''Να μην είναι υποψήφιος για πρόεδρος ο Γ.Παπανδρέου''

''Να μην είναι υποψήφιος για πρόεδρος ο Γ.Παπανδρέου''
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.01.2012 | 13:21
Πρώτη δημοσίευση: 03.01.2012 | 13:14

Να ανοίξουν αύριο οι διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ για νέο αρχηγό χωρίς να είναι υποψήφιος ο Γ. Παπανδρέου, ζητά ο βουλευτής του κόμματος Κ. Καρτάλης.

"Περιμένω να ανοίξουν οι διαδικασίες αύριο. Aυτό πλέον απαιτεί η δημοκρατική ευαισθησία του κάθε στελέχους του κόμματος. Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Παπανδρέου έχει εκείνη την δημοκρατική ευαισθησία ώστε να ανοίξει αύριο τις διαδικασίες για τον επόμενο πρόεδρο του κινήματος όποιος και αν είναι αυτός", δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ενόψει της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου."Έτσι όπως λειτουργεί σήμερα το ΠΑΣΟΚ, με ένα τρόπο που το φέρνει ακόμα πιο μακριά από την κοινωνία, το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί βαθαίνει και όσοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό αναλαμβάνουν πολύ σοβαρή ευθύνη, όχι μόνο σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ το οποίο δεν ανήκει σε κανέναν, δεν είναι ιδιοκτησιακό στοιχείο", πρόσθεσε ο κ. Καρτάλης και κάλεσε τον Γ. Παπανδρέου να μην είναι υποψήφιος λέγοντας:

"Θα διευκόλυνε να μην είναι υποψήφιος, γιατί σε κάθε κρίση χρειάζεται μια εκτονωτική κίνηση. Αλλά δεν είμαι αυτός που θα υπαγορεύσω το τι θα κάνει. Αυτά τα μακρόσυρτα σχέδια περί συνεδρίων που θα προηγηθούν δίνουν την εικόνα στον κόσμο ενός βυζαντινισμού που τον απομακρύνει ακόμη περισσότερο από τα κόμματα, το πολιτικό σύστημα και την πολιτική".

Διαβάστε επίσης :


   Διαδώστε αυτό το άρθρο