Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ναι από Ντόρα με μείωση των βουλευτών στους 200

Ναι από Ντόρα με μείωση των βουλευτών στους 200
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.05.2011 | 17:12
Πρώτη δημοσίευση: 24.05.2011 | 16:54

Επιπλέον η κα Μπακογιάννη ζήτησε την κατάργηση της ασυλίας των βουλευτών

Τη μείωση του αριθμού των βουλευτών σε 200, την κατάργηση της ασυλίας των βουλευτών και τη διαπραγμάτευση όλων των πολιτικών δυνάμεων με την Τρόικα για την αλλαγή της φορολογικής πολιτικής, πρότεινε η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Γιώργο Α. Παπανδρέου, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η Πρόεδρος της Συμμαχίας δήλωσε ότι είχε αναλυτική συζήτηση με τον πρωθυπουργό για την οικονομία και την πορεία της χώρας, η οποία βρίσκεται, όπως είπε, στην πιο κρίσιμη φάση της.

Η κα Μπακογιάννη ανέφερε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία συναινεί στη μείωση του λειτουργικού κόστους του κράτους και δεν συμφωνεί με τα θέματα φορολογίας, διότι πιστεύει ότι μια διαφορετική φορολογική πολιτική που "δεν θα εξοντώνει τους Έλληνες, θα έχει περισσότερα έσοδα και θα είναι πιο αποτελεσματική".

"Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε αυτήν τη μάχη, με μια αποτελεσματική πολιτική, που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση σε ορατό χρονικό ορίζοντα", επεσήμανε η κα Μπακογιάννη.

Διαβάστε επίσης:

Δυο ναι και τρία όχι στις συναντήσεις Παπανδρέου με αρχηγούς

Ηχηρό όχι Σαμαρά στις προτάσεις Παπανδρέου   Διαδώστε αυτό το άρθρο