Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ομόφωνο “ναι” στην προανακριτική για Παπαντωνίου από την αντιπολίτευση

Ομόφωνο “ναι” στην προανακριτική για Παπαντωνίου από την αντιπολίτευση

Tα κόμματα της αντιπολίτευσης στηρίζουν τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά την περίοδο υπουργίας του Γιάννου Παπαντωνίου.

«Ναι» λέει η ΝΔ στην πρόταση για τη συγκρότηση προανακριτής επιτροπής για τα εξοπλιστικά προγράμματα. «Όλα στο φως», τόνιζαν πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Θετικά ανταποκρίνεται και η Ένωση Κεντρώων στην πρόταση περί σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά, όπως ανέφεραν πηγές του κόμματος.

«Ναι» στη συγκρότηση προκαταρκτικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά προγράμματα, λέει και το ΚΚΕ.

Click4more: Λοβέρδος: «Ναι στην πρανακριτική, δεν έχουμε κανένα λόγο να υπερασπιστούμε κανέναν»

Σε ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, πριν από λίγο, αναφέρεται ότι:

«η ΚΟ του ΚΚΕ θα ψηφίσει το αίτημα σύστασης ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα και θα τοποθετηθεί συγκεκριμένα στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή, με βάση και τα στοιχεία που υπάρχουν».

Υπέρ της προανακριτικής και το Ποτάμι καθώς ο Σταύρος Θεοδωράκης δεσμεύτηκε ότι το κόμμα του στηρίζει τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά την περίοδο που ήταν υπουργός Άμυνας ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Με ανάρτηση στο Twitter σημειώνει: «Το Ποτάμι λέει ναι στην προανακριτική για τα εξοπλιστικά της περιόδου Παπαντωνίου. Η κοινωνία ζητάει απαντήσεις έστω και με καθυστέρηση».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε