Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία – Αποτελέσματα: Ο Τραγάκης διαψεύδει τις διαρροές για τον νικητή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Τραγάκης, διέψευσε με δήλωσή του διαρροές που έχουν σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα. Πληροφορίες είχαν προκύψει από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη κι έκαναν λόγο για ισχυρό προβάδισμα έναντι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη!

Από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, λοιπόν, προέκυψε πως υπάρχει “ισχυρό προβάδισμα” έναντι του αντιπάλου του για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μία τέτοια πληροφορία δημιούργησε -όπως ήταν λογικό- αναστάτωση στο εσωτερικό της “γαλάζιας” παράταξης, ειδικά εφόσον ο δεύτερος γύρος για την ανάδειξη του νέου προέδρου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Γιάννης Τραγάκης, λοιπόν, δήλωσε τα εξής: “Όπως γνωρίζετε η ΚΕΦΕ από χθες είναι σε διαρκή συνεδρίαση. Όσα γράφονται και λέγονται για προβλέψεις δύο ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ανυπόστατα“, ανέφερε.

Σχετικά με τη συμμετοχή στις εκλογές είπε επίσης ότι “παρά τις δύσκολες συνθήκες η προσέλευση είναι άκρως ικανοποιητική”, ενώ για το αποτέλεσμα είπε ότι θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε