Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία – Εκλογή προέδρου: Δεν λειτουργεί το ηλεκτρονικό σύστημα! Περιμένουν οι ψηφοφόροι!

Φωτό - newsIT
Φωτό - newsIT

Τα όσα ακούγονταν αοπό το βράδυ του Σαββάτου φαίνεται πως επιβεβαιώνονται! Οι κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία άνοιξαν, ωστόσο το ηλεκτρονικό σύστημα δεν λειτουργεί!

Από το βράδυ του Σαββάτου, υπήρχε μια φημολογία πως ένα μεγάλο τεχνικό πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα για την εκλογική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας, ήταν ικανό να “τινάξει” την εξκλογική μάχη στον αέρα! Όπως αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική εκπομπή mega σαββατοκύριακο το πρωί της Κυριακής, οι κάλπες άνοιξαν κανονικά αλλά με το πρόβλημα να παραμένει!

Η εκπομπή έκανε ζωντανή σύνδεση με το εκλογικίο κέντρο Περιστερίου, όπου ήδη έχουν μαζευτεί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο το ηλεκτρονικό σύστημα δεν λειτουργεί!

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για χειρόγραφη… πατέντα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην όλη διαδικασία. Το newsit.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει συνεχώς για όλα όσα συμβαίνουν κατά την ημέρα εκλογής νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.

Μέχρι στιγμής οι ψηφοφόροι δεν μπορούν να ψηφίσουν, καθώς τα προβλήματα παραμένουν! Δείτε τις φωτογραφίες του newsit.gr από το εκλογικό κέντρο στο Μαρούσι.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε