Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία: Παρέμβαση Σαμαρά μετά τον άγριο “πολεμο” με τον Εύαγγελο Μεϊμαράκη

Νέα Δημοκρατία: Παρέμβαση Σαμαρά μετά τον άγριο “πολεμο” με τον Εύαγγελο Μεϊμαράκη

Για πρώτη φορά ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε ο ίδιος και όχι μέσω κύκλων και αναφέρθηκε με τρεις λέξεις στον “πόλεμο” που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στα βέλη που δέχεται σχεδόν σε καθημερινή βάση από τον Εύαγγελο Μεϊμαράκη.

«Ενότητα και σοβαρότητα» ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στα εσωτερικά της ΝΔ, κατά την άφιξή του του στην παρουσίαση του βιβλίου “Έξι Προεδρικά Πορτρέτα”, του οποίου ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας από τους παρουσιαστές.

Η παρέμβαση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όπου η αλήθεια είναι πως έπεσαν οι τόνοι. Αυτό είναι μόνο πρόσκαιρο όμως, αφού φαίνεται πως έχει ανοίξει ξεκάθαρα βεντέτα ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Εύαγγελο Μεϊμαράκη, ο οποίος σε κάθε δήλωσή του αφήνει αιχμές.

Η δήλωση αυτή του Αντώνη Σαμαρά έρχεται και μετά το έντονο φραστικό επεισόδιο που είχε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στους διαδρόμους της Βουλής με τον στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού και διευθυντή του γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Τσιούτσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε