Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νέα άγρια επίθεση Γκλέτσου σε Βαρουφάκη: Ο ρίψασπις φεύγει μακριά

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ότι ο Απόστολος Γκλέτσος δεν συμπαθεί τον Γιάνη Βαρουφάκη, το έχουμε καταλάβει. Μετά την απόφαση του πρώην υπουργού Οικονομικών να μην πάει στη Βουλή για να ψηφίσει, ο δήμαρχος Στυλίδας απασφάλισε ξανά!

“Ο ρίψασπις επικαλείται προσωπικούς λόγους και φεύγει, φεύγει μακριά. Είναι κρίμα για την Αριστερά που αν μη τι άλλο μας είχε συνηθίσει σε αγώνες”, αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος Τελεία, του Απόστολου Γκλέτσου.

Στις αρχές της εβδομάδας, μετά την παραίτηση του Γιάνη Βαρουφάκη από το υπουργείο Οικονομικών, ο Απόστολος Γκλέτσος είχε ανακοινώσει την απόφασή του να καταθέσει μήνυση κατά του πρώην υπουργού!

Η ανακοίνωση της Τελείας:
‘Ύστερα από την σκόπιμη φυγή του κυρίου Βαρουφάκη από το υπουργείο και την ανεύθυνη πράξη να διαχειριστεί τα οικονομικά και το χρέος που βαραίνουν τον Ελληνικό λαό αλόγιστα και εγωιστικά, η ΤΕΛΕΙΑ αναλαμβάνει να ζητήσει δικαίωση εκ μέρους των Ελλήνων που νιώθουν ήδη την εξαπάτηση και θα νιώσουν χειρότερα την εξαθλίωση από τα μέτρα που θα έρθουν με τα τερτίπια του πρώην υπουργού. Ως εκ τούτου η ΤΕΛΕΙΑ θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του κ. Γιάνη Βαρουφάκη πρώην υπουργού Οικονομικών.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του κόμματός του, στην οποία γινόταν λόγος για οικονομική καταστροφή της χώρας με ευθύνη του τέως υπουργού οικονομικών. Στην ανακοίνωση το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου τόνιζε: ”Ελπίζουμε ότι θα διαψευσθούμε και σύντομα να έχουμε επωφελή συμφωνία. Σε αντίθετη περίπτωση όμως θα είμαστε εκεί για να βάλουμε ΤΕΛΕΙΑ στον κατήφορο. Όσο για το asset , ο Βαρουφάκης ήρθε, έκανε τη δουλειά! Μας πτώχευσε και τώρα φεύγει για εξωτικά νησιά. Επιτέλους Έλληνες θα καταλάβουμε τι μας γίνεται;”

Ο Απόστολος Γκλέτσος προβλέπει πως οι μέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες και σχολίασε με τον δικό του τρόπο, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος: ”Δυστυχώς έρχονται πολύ δύσκολες μέρες και θα πληγούν περισσότερο αυτοί που ψήφισαν ΟΧΙ επειδή νόμιζαν ότι δεν είχαν τίποτε άλλο να χάσουν γιατί τώρα θα δουν ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα και ταυτόχρονα θα νοιώθουν υπεύθυνοι ότι με την συναισθηματική επιλογή τους έμειναν παράλογα νηστικά τα παιδιά τους.

Η ΤΕΛΕΙΑ μόνη πλέον απέναντι σε όλους τους καταστροφείς της Ελλάδος που παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον, πιστεύει ότι μόνο μια κυβέρνηση συνασπισμού μικρών κομμάτων με μπροστάρηδες έμπειρους αυτοδιοικητικούς, επιτυχημένους με βιογραφικά στη ζωή και στη δουλειά ανθρώπων αλλά και άφθαρτων ανιδιοτελών πολιτικών, και με μια γενναία αναθεώρηση του αντιαναπτυξιακού Συντάγματος είναι η μόνη λύση για να απελευθερωθούν οι αναπτυξιακές δυνάμεις της χώρας μας”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε