Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα άρνηση Σαμαρά για συναίνεση μετά το διάγγελμα

Για άλλη μία φορά ο κ. Σαμαράς αρνήθηκε τη συναίνεση σε μία λάθος πολιτική, όπως χαρακτήρισε τα νέα σκληρά μέτρα.

Μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δήλωσε πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεκατρείς μήνες μετά την ψήφιση του Μνημονίου έκανε διάγγελμα για να πει τα ίδια που είχε πει και τότε. 

Όπως σημείωσε ο κ. Σαμαράς η πολιτική εκείνη απέτυχε και η κυβέρνηση συνεχίζει με την ίδια συνταγή αποτυχίας, ενώ επεσήμανε πως από το διάγγελμα είναι φανερό πως ο κ. Παπανδρέου δεν κατανόησε τη λογική και τα μέτρα που προτείναμε για την επανεκκίνηση της οικονομίας.
 
“Βάζει νέους φόρους πάνω στους ήδη μεγάλους φόρους, τους φορτώνει στους ίδιους ώμους και νομίζει ότι έτσι κάνει τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα. Τέτοια πολιτική, που βαθαίνει την κρίση, η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να προσυπογράψει”, υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.,

Καταλήγοντας ο κ. Σαμαράς επανέλαβε το όχι στη συναίνεση και στη συστράτευση, λέγοντας πως η μόνη συστράτευση που έχει νόημα είναι για τη διόρθωση του λάθους και την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.

Διαβάστε επίσης:

Διάγγελμα Παπανδρέου: Ζητά πάλι συναίνεση και προτάσεις

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε