Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέα δημοσκόπηση! Στο 7,5% η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Νέα δημοσκόπηση! Στο 7,5% η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Νέα δημοσκόπηση από την εταιρεία Marc για λογαριασμό της τηλεόρασης του Alpha που δείχνει πως η Νέα Δημοκρατία προηγείται έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 7,5% στην πρόθεση ψήφου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 22,3%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται δεύτερος με ποσοστό 14,8%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6,3% και ακολουθεί το ΚΚΕ με ποσοστό 5,8% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 4,7%.

Στη Βουλή φαίνεται πως εισέρχονται η Ένωση Κεντρώων και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,2%, ενώ Ποτάμι, Πλεύση Ελευθερίας και η Λαϊκή Ενότητα μένουν εκτός.

Στην πρόθεση ψήφου χωρίς τη συμμετοχή της επιλογής Λευκό και Άκυρο η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία φτάνει στο 9,6%.

Στη λεγόμενη παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με τεράστια διαφορά και συγκεντρώνει το 64,9% των πολιτών, που σημαίνει πως ανεξάρτητα από τι ψηφίζει κάποιος το 64,9% των πολιτών θεωρούν πως η Νέα Δημοκρατία θα νικήσει τις εκλογές. Το αντίστοιχο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο 15,5%.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε