Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Νέα επίθεση Μιχελάκη κατά Ρέππα

Νέα επίθεση Μιχελάκη κατά Ρέππα

Επιμένει η Νέα Δημοκρατία στις καταγγελίες περί “κομματικών μεθοδεύσεων”.

Ο Γιάννης Μιχελάκης καλεί τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρη Ρέππα «αντί να συγκαλύπτει παράνομες πράξεις που προκαλούν βλάβη του δημοσίου συμφέροντος, να αναλάβει άμεσα τις επιβαλλόμενες πρωτοβουλίες, για την αποκατάσταση της νομιμότητας».

Ο εκπρόσωπος του κόμματος υποστηρίζει ότι ο αρμόδιος υπουργός «προσποιείται άγνοια και αμνησία». Ο κ. Μιχαλάκης σημειώνει ότι το α και β τρίμηνο του 2011 έγιναν 10.862 προσλήψεις, ενώ η τελευταία έκθεση της ΕΕ αναφέρει ότι σε όλη τη διάρκεια του έτους έπρεπε να είχαν επιτραπεί 5.333.

«Συνιστούν ναι ή όχι οι προσλήψεις αυτές παραβίαση του νόμου που ψήφισε η ίδια κυβέρνηση και προκαλούν ναι ή όχι; -βλάβη του δημόσιου συμφέροντος;  Συνέβαλαν ναι ή όχι στον εκτροχιασμό του Προϋπολογισμού; Είναι ή δεν είναι ανήθικες, αφού εξαιτίας τους γίνονται τώρα μαζικές απολύσεις με το φερετζέ της εφεδρείας;», αναρωτιέται ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ο ίδιος αναφέρει ακόμη ότι την ώρα που η κυβέρνηση Παπανδρέου κατέρρεε μόνο στο υπουργείο Οικονομικών έγιναν οχτώ πολιτικοί διορισμοί μετακλητών υπαλλήλων.

Τέλος, καταγγέλλει ότι από την εφεδρεία εξαιρούνται αναπληρωτές διευθυντές και για μία ακόμη φορά κάνει λόγο για «βόλεμα κομματικών φίλων και συγγενών».

Διαβάστε επίσης: Θλιβερό το κατάντημα του Θ.Πάγκαλου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε