Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νεα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ – Πλαστά τα ρεπορτάζ για την προανακριτική

Νεα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ – Πλαστά τα ρεπορτάζ για την προανακριτική

Με μια σκληρή ανακοίνωση τα τρία μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική επιτροπή, Θοδωρής Δρίτσας, Σταύρος Κοντονής και Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιτίθενται στα ΜΜΕ αλλά και στην κυβέρνηση λέγοντας ότι όσα μεταδόθηκαν χθες για την συνεδρίαση ήταν αποκυήματα φαντασίας.

Οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μιλούν για “κυβερνητικά χαλκεία” που “προσπαθούν να χειραγωγήσουν την ενημέρωση με πλαστά ρεπορτάζ.”

Και συνεχίζουν: “Το Κυβερνητικό χαλκείο που δρα εντός του Κοινοβουλίου δεν επιθυμεί η Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης να διερευνήσει την αλήθεια. Γι’ αυτό ενορχήστρωσε τη χθεσινή επικοινωνιακή εκστρατεία αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης, με τη μέθοδο του non paper, που περιείχε φανταστικούς διαλόγους, που δήθεν έλαβαν χώρα κεκλεισμένων των θυρών, κατάλληλα διαμορφωμένους για τη δημιουργία του κλίματος απαξίωσης της Επιτροπής και του Κοινοβουλίου που επιθυμούν οι Κυβερνητικοί εταίροι.
Οι πλαστογράφοι της πραγματικότητας έχουν αποκαλυφθεί στο Πανελλήνιο και δεν μπορούν να κρυφτούν.”

Οι τρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν τα ΜΜΕ ότι αναπαρήγαγαν το non paper «αμάσητο» από περισσότερα του ενός μέσα ενημέρωσης.

“Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα πανομοιότυπα ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν από πλείστα Μ.Μ.Ε.
Και καλούμε εκείνους που ανεύθυνα αναπαρήγαγαν το κουτόχορτο με το οποίο προσπαθούν να ταΐσουν την κοινωνία να απαντήσουν: Γιατί απέκρυψαν από τη δημοσιότητα και από τους πολίτες τη μοναδική είδηση από τη χθεσινή συνεδρίαση, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ προσήλθε έτοιμος με προτάσεις για εξέταση μαρτύρων και οι βουλευτές της Κυβέρνησης δήλωσαν ανέτοιμοι να συζητήσουν το θέμα αυτό και ανέβαλαν τη συνεδρίαση για σήμερα;”, τονίζουν.

Και καταλήγουν: “Καλούμε τους υπεύθυνους να πάψουν να συσκοτίζουν και να συγκαλύπτουν. Καλούμε τον Πρόεδρο της Επιτροπής να αναλάβει τις ευθύνες του. Καλούμε τον Αντιπρόεδρο να αναλάβει την ευθύνη του ότι διαδίδει τα χαλκευμένα δημοσιεύματα δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα υπόλοιπα θα κριθούν αρμοδίως από τους αρμοδίους.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κωνσταντοπούλου: Βάλτε τις κάμερες να γράφουν, να βλέπουμε αντιδράσεις!

Αγριεμένοι στην Προανακριτική! Όλοι οι απολαυστικοί διάλογοι με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μέχρι έξω άκουγαν τις φωνές της Κωνσταντοπούλου στον Βαρβιτσιώτη

Ένταση με το καλημέρα σας! Κωνσταντοπούλου σε Μαρκογιαννάκη: Είσαι αναξιόπιστος!

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση – 4ο… κόμμα οι αναποφάσιστοι

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε