Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα μέτρα βλέπει ο Γ. Καρατζαφέρης

Οι επικριτές του ΛΑΟΣ πολλές φορές κατηγορούν τον κ. Καρατζαφέρη ότι είναι ο προάγγελος των όσων θα ακολουθήσει στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ.

Η αναθεώρηση του ελλείμματος από την Eurostat μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για την λήψη νέων μέτρων, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας την στάση των Βρυξελλών απέναντι στην ελληνική οικονομία.

Ο Γ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε την ΕΕ για έλλειψη σοβαρότητας «όταν κάθε εξάμηνο αναθεωρεί τους αριθμούς». Όπως είπε, το έλλειμμα ήδη έχει φτάσει στο 15% και υποστήριξε ότι μπορεί να αποτελεί μία πρόφαση για τη λήψη πρόσθετων μέτρων.

«Είμαστε εξαιρετικά προβληματισμένοι, παρακολουθούμε το θέμα και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και η κατάλληλη ευκαιρία θα τοποθετηθούμε»,ανέφερε. Επίσης,ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ της δυνατότητας της Εκκλησίας να συστήσει επιτροπή για τα σχολικά βιβλία.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι η Εκκλησία είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας και νιώθει υπεύθυνη για αυτά που συμβαίνουν γύρω της. «Άρα έχει και το δικαίωμα, αλλά και την υποχρέωση να παρέμβει όπου νομίζει ότι μπορεί να συμβάλει με τη δική της θέση»,είπε.

Διαβάστε επίσης:

Επιβεβαίωση Newsit: Το ΔΝΤ ζητεί επιπλέον μέτρα για το 2011-13

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε