Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν έρθει ο Γιούνκερ

Νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν έρθει ο Γιούνκερ
Με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση θα συναντηθεί ο Αντώνης Σαμαράς, πριν την έλευση του επικεφαλής του Eurogroup στην Αθήνα, στις 22 Αυγούστου.
Αυτό προέκυψε από συνομιλία του πρωθυπουργού με δημοσιογράφους στην Καλαμάτα, όπως μετέδωσε η ΝΕΤ.
 
Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου.
 
Υπενθυμίζεται ότι μετά την έλευση Γιούνκερ στην Αθήνα ο κ. Σαμαράς θα αναχωρήσει για το Βερολίνο, όπου θα συναντηθεί για πρώτη φορά με την καγκελάριο Μέρκελ.
 
Στην Καλαμάτα, κατά την υποδοχή του από τον δήμαρχο της πόλης, ο κ. Σαμαράς απηύθυνε κάλεσμα ενότητας σε όλους τους πολίτες.
 
Με την βοήθεια της Παναγίας θα συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα κι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε, δήλωσε ο πρωθυπουργός, από το δημαρχείο Καλαμάτας, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Νίκα.
 
Ο πρωθυπουργός, αφού είπε ότι παίρνει δύναμη από τη Μεσσηνία, υπογράμμισε ότι, «η σημαία του αγώνα είναι για όλη την Ελλάδα ψηλά, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η γρήγορη έξοδος από την κρίση».
 
Ο δήμαρχος Καλαμάτας ζήτησε από τον πρωθυπουργό ενίσχυση των ΟΤΑ για να ανταποκριθούν στο έργο τους, κυρίως σε αυτό της πρόνοιας και τον κάλεσε να εγκαινιάσει το Μέγαρο Χορού της πόλης, ενώ του προσέφερε έναν πίνακα με την βυζαντινή Καλαμάτα, από το εργαστήριο της δημοτικής επιχείρησης “Φαρίς”.
 
Ο πρωθυπουργός το απόγευμα θα εγκαινιάσει στην Πύλο έκθεση της Εφορίας Ενάλιων Αρχαιοτήτων με τίτλο “Βυθισμένα ταξίδια, ανθρώπινες εξερευνήσεις: Ίχνη σημαίνοντα στις θάλασσες της Πελοποννήσου” και στις 8.00 το βράδυ θα εγκαινιάσει στο σπίτι του Ολυμπιονίκη Κώστα Τσικλητήρα έκθεση του Γάλλου Φιλέλληνα Rene Puaux.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι 34 ημέρες που κρίνουν την τύχη της χώρας – Ο δύσκολος δρόμος έως το Eurogroup

Οι συναντήσεις Σαμαρά με Ευρωπαίους

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε