Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέα “βόμβα” Γιούνκερ για ‘Ελληνα πρωθυπουργό

Δήλωσε οτι σε διάλογο με πρώην Ελληνα πρωθυπουργό άκουσε απο το στόμα του τελευταίου: “Κυβερνώ μια διαφθαρμένη χώρα”.

Νέα βόμβα στο πολιτκό σκηνικό βάζει η δήλωση του προέδρου του Eurogroup Ζαν Κλώντ Γιούνκερ οτι σε διάλογο που είχε με πρώην Ελληνα πρωθυπουργό άκουσε απο το στόμα του τη φράση: “Κυρβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα”.

Κι όλα αυτά ενώ ακόμα δεν έχει κοπάσει η θύελλα στη χώρα μας απο τις αποκαλύψεις του κ. Γιούνκερ οτι οι Ευρωπαίοι γνώριζαν “ότι κάποια μέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει” την δημοσιονομική κρίση που την έπληξε στις αρχές του έτους.

Εκτός όμως απο αυτό ο κ. Γιούνκερ στις αποκαλύψεις του, με τη μέθοδο του σταγονόμετρου, είπε και οτι κάποια στιγμή προσπάθησε να συζητήσει το θέμα και να αναζητήσει μια λύση με έναν Ελληνα πρωθυπουργό -τον οποίον δεν κατονόμασε- και απο τον οποίο πήρε αυτή την απάντηση.

Εντύπωση και ερωτήματα πάντως προκαλεί η μεθοδολογία του προέδρου του Eurogroup. Γιατί άραγε βομβαρδίζει την Ελλάδα με δηλώσεις που σίγουρα αντιλαμβάνεται το σάλο που προκαλούν; Ηξερε και δεν μίλησε οτι η Γερμανία και η Γαλλία κέρδιζαν τεράστια ποσά απο τις εξαγωγές τους προς την Ελλάδα βυθίζοντάς την στα χρέη, σαν να ήθελε να προστατεύσει τα κέρδη τους. Τώρα με τη διαρροή για τη “δειφθαρμένη χώρα” ποιόν θέλει να καλύψει και πώς οι μεθοδοί του συνάδουν με τη θέση του;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Διαψεύδουν συνεργάτες του Καραμανλή τα περι “διεφθαρμένης χώρας”
Αποκάλυψη σοκ από Γιούνκερ: “Σας αφήσαμε να χρεωκοπήσετε”
“Δικαίωση” για Σαμαρά η “βόμβα” Γιούνκερ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε