Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέα χρυσαυγίτικη πρόκληση! Επιτέθηκαν σε μουσουλμάνο βουλευτή – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ [Video]

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Χαμός στη βουλή και στη συζήτηση για την επίσπευση κατασκευής μουσουλμανικού τεμένους στον Ελαιώνα
– Άδραξαν την ευκαιρία οι Χρυσαυγίτες που επιτέθηκαν σε μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
– Τον κατηγόρησαν ότι έσκισε την ελληνική σημαία σε μειονοτική εκδήλωση
– Άναρθρες κραυγές από Παναγιώταρο – Λαγό, “κ@λότουρκους” φώναζαν τους συμπολιτευόμενους βουλευτές
– Επεισόδιο Κασιδιάρη και με τον Δημήτρη Κοντομηνά στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ
– ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Ήταν δεδομένο, πως το νεοναζιστικό μόρφωμα σε επετειακή ημέρα για το ίδιο (δικτατορία 4ης Αυγούστου) θα επεδίωκε να μετατρέψει την συζήτηση για την κατασκευή Ισλαμικού Τεμένους στον Ελαιώνα και η αλήθεια είναι πως δεν εξέπληξε κανέναν.

Την αρχή έκανε ο Ηλίας Παναγιώταρος, που κατηγόρησε τον μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ πως… “έσκισε την ελληνική σημαία”, κάτι που προφανώς ο βουλευτής της συμπολίτευσης διέψευσε κατηγορηματικά, αντιτείνοντας πως οι γονείς του “πολέμησαν τον φασισμό στα βουνά της Αλβανίας”.

Η κατηγορηματική διάψευση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε βέβαια να πτοήσει τους χρυσαυγίτες βουλευτές, που συνέχισαν να παραληρούν, κάνοντας λόγο για Τούρκους! “Θα φέρω φωτογραφίες. Να δηλώσεις ότι δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Θράκη, αλλιώς είσαι Τούρκος”, φώναζε ο Γιάννης Λαγός, ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος, στο γνωστό του ύφος συμπλήρωνε “κ@λότουρκοι. Σκάστε ρε κ@λότουρκοι.”

 

ΣΥΡΙΖΑ: Να απομονωθούν οι απόγονοι των συνεργατών των ΝΑΖΙ

Η κοινωνική και πολιτική απομόνωση των απογόνων των συνεργατών των Ναζί αποτελεί ύψιστο δημοκρατικό καθήκον, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλλει την επίθεση της Χρυσής Αυγής στον βουλευτή Χουσεϊν Ζεϊμπέκ.

«Αξιοποιώντας πλήρως την παρακαταθήκη του ιδεολογικού προγόνου τους, Γ. Γκαίμπελς, οι βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, εκστομίζοντας ύβρεις και ασύστολα ψεύδη», επισημαίνει η Κουμουνδούρου και υπογραμμίζει ότι «αποτελεί ύψιστο δημοκρατικό καθήκον οι απόγονοι των συνεργατών των Ναζί που τολμούν να εμφανίζονται κραδαίνοντας αγκυλωτούς σταυρούς, να βρεθούν το συντομότερο δυνατό απομονωμένοι, κοινωνικά και πολιτικά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε