Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέες εκλογές ζήτησε ξανά ο Αλέξης Τσίπρας

Νέες εκλογές ζήτησε ξανά ο Αλέξης Τσίπρας

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μέχρι τον Φεβρουάριο η κυβέρνηση θα φέρει κι άλλα μέτρα.

Εκλογές ξανά ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή, χαρακτηρίζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού ως επικήδειο.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε και τα τρία κόμματα της κυβέρνησης ότι ψηφίζουν άρον άρον ένα νόμο, ο οποίος είναι αντισυνταγματικός και ο οποίος αναμένεται να επιφέρει έκρηξη της ύφεσης στο 7%. Μάλιστα, με αφορμή αυτό ο κ. Τσίπρας θα αναγκαστεί η κυβέρνηση μέσα στον Φεβρουάριο να λάβει και νέα μέτρα.

Φυσικά δεν παρέλειψε να κατηγορήσει και προσωπικά τον πρωθυπουργό για εκβιασμό με τη δραχμή, λέγοντας πως ουσιαστικά στην Ευρώπη δεν κρατούν την Ελλάδα από φιλανθρωπία αλλά από ανάγκη.

Από τα πυρά δεν ξέφυγε και η ΔΗΜΑΡ, για την οποία τόνισε πως η ρήτρα ισοδυνάμων που πρότεινε ο κ. Κουβέλης θα μετατραπεί σε ρήτρα των αδυνάμων και τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου προεξοφλούν την αποτυχία του.

Φυσικά αναφέρθηκε και στη λίστα Λαγκάρντ, λέγοντας πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να βάλει σε υπουργικό θώκο τον δημοσιογράφο, κ. Βαξεβάνη που δημοσίευσε τη λίστα, ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει για δεν προχωράει η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΑΜΑΡΑΣ: “Ευχαριστώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για τη στήριξη”

Σαμαράς: “Θα σας ζητάω την άδεια για να μιλήσω στο εξωτερικό” – Απάντηση Τσίπρα: “Ναι να το κάνετε”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε