Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Νέες κόντρες για τις δηλώσεις Αμμανατίδου ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ

Νέες κόντρες για τις δηλώσεις Αμμανατίδου ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ

Νέος γύρος πολιτικής αντιπαράθεσης ξεκίνησε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτή τη φορά αφορμή ήταν η συνέντευξη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, κας Αμμανατίδου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Η κα Αμανατίδου στη συνέντευξή της δήλωσε πως το ευρώ δεν είναι φετίχ κάτι που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που αναφέρει πως “τώρα που η Ελλάδα κατοχύρωσε οριστικά την παραμονή της στο ευρώ και κανείς πλέον ξένος δεν το αμφισβητεί, ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς εξακολουθεί να το θέτει”.

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει επίσης πως “η βουλευτής του Ευαγγελία Αμμανατίδου, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, επαναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ότι «το ευρώ δεν είναι φετίχ». Μπορεί για τον ΣΥΡΙΖΑ το ευρώ να μην είναι φετίχ, αλλά σίγουρα είναι ταμπού. Καλό είναι να μην το αγγίζει. Οι συνεχείς μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στη χώρα».

Αυτό το περιστατικό συμβαίνει μία ημέρα μετά την αποπομπή του Νάσου Θεοδωρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις πως τα Ίμια κατά τον ίδιο λέγονται Καρντάκ και είναι τουρκικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΡΙΖΑ: Αποπομπή Θεοδωρίδη λόγω … “Καρντάκ”

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: “Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ και είναι τουρκικά”

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί που μαχαίρωσαν τον μαθητή στο Π.Φάληρο ήταν φασίστες

Νέο θερμό επεισόδιο Μαρκογιαννάκη – Κωνσταντοπούλου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε