Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Νέο κανό για τον πρωθυπουργό – Θα κάνει σύμβουλό του πρώην παίκτη του Survivor;

Νέο κανό για τον πρωθυπουργό – Θα κάνει σύμβουλό του πρώην παίκτη του Survivor;

Θα το αποκτήσει το Πάσχα και ο άνθρωπος που του το συνέστησε – ειδικός με ανάλογο κατάστημα – γοήτευσε με τις απόψεις του τον πρωθυπουργό ο οποίος του είπε οτι σκέφτεται να τον αξιοποιήσει.

Ο Βασίλης Μπουτσορής, έχει το κατάστημα απ’ όπου ο πρωθυπουργός προμηθεύεται όλα τα απαραίτητα για τις ατελείωτες ώρες κωπηλασίας στ’ ανοικτά. Είναι 53 ετών, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και η γνωριμία τους κρατάει ήδη 3 χρόνια.

Οπως γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, μετά το ατύχημα με το ποδήλατο, οι γιατροί συνέστησαν στον πρωθυπουργό οτι για την θεραπεία του βοηθά πολύ η στάση του κωπηλάτη. Από τότε τραβάει συνεχώς κουπί (κι εμείς μαζί).

Πριν αρχίσει να ξανοίγεται στην θάλασσα έκανε πολλές προπονήσεις με τον κ. Μπουτσορή. Πριν από λίγες ημέρες και αφού “ανοίγει” και ο καιρός ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε και πάλι το κατάστημα όπου παρήγγειλε το καινούριο του κανό αλλά η συζήτηση ξέφυγε και κουβέντα στην κουβέντα, ο πρωθυπουργός έδειξε να εντυπωσιάζεται με αυτά που που έλεγε ο γυμναστής.

Αφού του ανέλυσε μέχρι και τα προβλήματα των αναξιοποίητων ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο πρωθυπουργός φέρεται να του είπε: “Σκέφτομαι να σε αξιοποιήσω κάπου όπου θα μπορείς να κάνεις όλα αυτά που σκέφτεσαι πραγματικότητα.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε