Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Νέο ξέσπασμα Πολάκη! “Πλάγιο” καρφί για τους Δικαστές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με αφορμή μια διακομιδή, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, επιτίθεται εκ νέου στη Δικαιοσύνη. Ξανά μέσω Facebook η τοποθέτησή του.

Οι αιχμηρές τοποθετήσεις (αν όχι επιθέσεις) κυβερνητικών στελεχών εναντίον της Δικαιοσύνης συνεχίζονται, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που επέφερε η απόφαση του ΣτΕ να κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο της Κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στο “μέτωπο” αυτό είχαμε σήμερα τοποθετήσεις και από τις δύο πλευρές. Από την πλευρά της κυβέρνησης, ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με σημερινό του άρθρο, ενώ ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση εξέδωσε σήμερα και η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Παράλληλα, ο… επόμενος από το κυβερνητικό στρατόπεδο που “χτυπά” είναι ο Παύλος Πολάκης. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε μια ανάρτηση για μια διακομιδή που πραγματοποιήθηκε από τη Νάξο στη Σύρο.

Αφενός επιτίθεται κατά πάντων, αφού δεν διευκρινίζει σε ποιους αναφέρεται όταν λέει “φωνάξτε πουλημένοι πως καταστρέφουμε και ιδιωτικοποιούμε”, ωστόσο η τελευταία του πρόταση συνεχίζει την κόντρα κυβέρνησης – δικαστών, αφού αναφέρει: “ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ”.

Δείτε την ανάρτησή του

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε