Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Νέο παραλήρημα Αρβανίτη στη Βουλή

Νέο παραλήρημα Αρβανίτη στη Βουλή

Προκλητικός εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο Χρυσαυγίτης Μιχάλης Αρβανίτης. Κατηγόρησε τους δικαστές πως είναι προκατειλημμένοι εναντίον της Χρυσής Αυγής αλλά και την Κυβέρνηση για εσχάτη προδοσία. Αντιδράσεις από τον Προεδρεύοντα Γ. Καλαντζή.

Από το βήμα της Βουλής κατήγγειλε την Κυβέρνηση και τη Δικαιοσύνη για παράνομη μεταχείριση κατά του κόμματος του. «Οι κατηγορίες εναντίον μας είναι παράνομες, αβάσιμες και ανεπίδεκτες δικαστικής εκτίμησης, για να το ακούν και οι δικαστές. Είναι και ανήθικες…» δήλωσε με βροντερή φωνή, προκαλώντας την αντίδραση του Προεδρεύοντα Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος του ζήτησε να τοποθετηθεί επί του νομοσχεδίου και να μη χρησιμοποιεί το βήμα για άλλους λόγους.

Ο κ. Αρβανίτης συνέχισε απτόητος, λέγοντας πως κατηγορούμενοι θα έπρεπε να είναι οι κατήγοροι, δείχνοντας προς την Κυβέρνηση, «που έκαναν ενέργειες εσχάτης προδοσίας».

«Δεν μπορείτε να τα λέτε αυτά» παρενέβη εκ νέου ο Προεδρεύων.

«Πιστεύω πως η κρίση σας είναι επισφαλής και νομικώς και κοινοβουλευτικώς. Δεν μπορείτε να μου απαγορεύεται να θέσω εντός του Κοινοβουλίου τα πραγματικά περιστατικά. Μήπως εθελοτυφλείτε;» αντέδρασε ο Χρυσαυγίτης βουλευτής και στη συνέχεια εξαπέλυσε τα βέλη του αποκλειστικά προς τη Δικαιοσύνη, λέγοντας πως δεν έχουν ευρήματα σε βάρος τους αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι «να βγει η Χρυσή Αυγή από το προσκήνιο». «Με ποιο δικαίωμα μας χαρακτηρίζουν εγκληματική οργάνωση; Είναι προκατειλημμένοι οι δικαστές. Πως θα πάω εγώ αύριο να απολογηθώ σε προκατειλημμένους δικαστές;» πρόσθεσε.

Οι συνεχείς προκλήσεις Αρβανίτη, με σημείο αιχμής τον πρόσφατο ναζιστικό χαιρετισμό στο περιστύλιο της Βουλής, αναμένεται να τεθεί στο επίκεντρο συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας του Κοινοβουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα από Αλβανούς”! – Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο με φωτιές και ρατσιστικά συνθήματα της Χρυσής Αυγής

Αρβανίτης: «Δεν είναι ναζιστικός χαιρετισμός. Είναι χειρονομία ανατάσεως προς το Θείο»

Αμετανόητοι! Ναζιστικός χαιρετισμός Αρβανίτη στην παρουσίαση ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε