Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Αντισυμβατική πράξη η κλοπή τροφίμων από σούπερ μάρκετ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Αντισυμβατική πράξη η κλοπή τροφίμων από σούπερ μάρκετ

Ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο η κλοπή τροφίμων από σούπερ μάρκετ χαρακτηρίζεται αντισυμβατική δράση, μοιράζει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στα μέλη της ενόψει του συνεδρίου της. Φυσικά αυτό έχει προκαλέσει αντιδράσεις και απορίες…

Και αυτό δεν είναι το μόνο ερώτημα που τίθεται. Τα μέλη και οι φίλοι της νεολαίας απαντούν και σε άλλες περίεργες ερωτήσεις… Όμως αυτή που έχει ξεχωρίσει είναι η παρακάτω. Όπου οι ερωτώμενοι πρέπει να απαντήσουν αν θα συμμετείχαν ή όχι σε “αντισυμβατικές” όπως χαρακτηρίζονται και “ακτιβιστικές” δράσεις όπως είναι οι οργανωμλενες κλοπές από σούπερ μάρκετ και η αναδιανομή προϊόντων στους πολίτες!

Ερωτώνται επίσης αν θα συμμετείχαν σε καταλήψεις σε συμβολικούς στόχους όπως γραφεία πολιτικών, κομματικά γραφεία, τράπεζες.

Νεολαία ΠΑΣΟΚ: Βαφτίζουν πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου ακτιβισμό!

Εντονη ήταν η αντίδραση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ:

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στο ερωτηματολόγιο που δημιούργησε για να δει το κοινωνικό προφίλ των συνέδρων της αναγνωρίζει την ανικανότητα της ίδιας και του κόμματός της να χαράξει κοινωνική πολιτική. Οι δυστυχίες της ελληνικής κοινωνίας, η φτώχεια και η υποβάθμιση των κοινωνικών αγώνων φέρουν από το 2015 τη σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και του Ακροδεξιού συνεταίρου του. Σε αυτη την κατάσταση η νεολαία Σύριζα αντί να συμβάλλει στον δημόσιο διάλογο και να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που διαχειρίζεται η κυβέρνηση της ψάχνει συνενόχους σε πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου που βαφτίζει ακτιβισμό. Η ελληνική κοινωνια θα στηριχθεί στη νέα γενιά που θα κάνει πράξη τα οράματα της μέσα από συνεχή προσπάθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του ευτελίζουν καθε έννοια : της Αριστεράς, του Ακτιβισμού, της Αλληλεγγύης, της Δικαιοσύνης, της Αξιοκρατίας, της Δημιουργίας και της Παραγωγικότητας. Ο “ακτιβισμός της κλοπής” ειναι το όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλαδα. Δεν ειναι αυτό που ονειρεύεται και αξίζει καθε νέος, προοδευτικός, δημοκρατικός πολίτης της πατρίδας μας.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε