Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Νέος εμφύλιος στη ΝΔ! Αποχώρησε ο εκπρόσωπος του Μεϊμαράκη από την ΚΕΦΕ

Νέος εμφύλιος στη ΝΔ! Αποχώρησε ο εκπρόσωπος του Μεϊμαράκη από την ΚΕΦΕ

Δεν έχει τέλος ο εμφύλιος στη Νέα Δημοκρατία, ενώ η ημερομηνία της 13ης Δεκεμβρίου για τις εσωκομματικές εκλογές όχι μόνο ξεθωριάζει, αλλά πρακτικά φαίνεται αδύνατη.

Και ενώ τόσο η εταιρεία όσο και η ημερομηνία των εκλογών είναι στον αέρα, άλλη μία κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην πλευρά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και της πλευράς του Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε δηλώσει πως κωλύεται να προεδρεύει της ΚΕΦΕ, εξακολουθεί και το κάνει.

Αφορμή για τη νέα κόντρα, σύμφωνα με την πλευρά Μεϊμαράκη είναι πως δεν καλύφθηκε από τηναπάντηση που έλαβε απο τον Ανδρέα Παπαμιμίκο στα ζητήματα που εθεσε με επιστολή του προς τον γραμματεα της ΝΔ ο εκπροσωπος του κ. Μεϊμαράκη κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Μετά από αυτό, ο κ. Μεϊμαράκης απέσυρε τον εκπρόσωπό του από τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ που είναι σε εξέλιξη.

Στην επιστολή του ο εκπρόσωπος του κ. Μεϊμαράκη έθετε δύο ζητήματα, τα οποία χαρακτήρισε εξαιρετικά σπουδαία.

Συγκεκριμένα ζητούσε να μάθει τον λόγο καθυστέρησης για την κατάθεση μήνυσης και αγωγής της Νέας Δημοκρατίας κατά της έκπτωτης εταιρείας Infosolutions.

Επίσης η πλευρά Μεϊμαράκη ζητάει να ενημερωθεί “σε τι ακριβώς έγκειται το δηλωθέν κώλυμα του Γραμματέα του Κόμματος από τις εργασίες της ΚΕΦΕ στις οποίες οφείλει να προεδρεύσει βάσει του καταστατικού”;.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε