Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Νικολόπουλος στο newsit.gr: Δεν δίνω την έδρα μου! Θα στηρίξω ό,τι καλό φέρουν

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

«Επέλεξα να μείνω συνεπής σε όσα λέγαμε προεκλογικά», δήλωσε στο newsit.gr ο Νίκος Νικολόπουλος σχολιάζοντας τη στάση του κατά την ψηφοφορία των προαπαιτούμενων στη Βουλή που προκάλεσε τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο ανεξάρτητος -εδώ και μερικές ώρες- βουλευτής ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα και διεμήνυσε πως θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβερνητική πλειοψηφία μόνο σε όσα θετικά, κατά τον ίδιο, μέτρα καταθέτει προς ψήφιση στη Βουλή.

Παράλληλα, έδωσε και το στίγμα των επόμενων κινήσεων του το οποίο θα αποτυπωθεί στη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε εμάς πέφτει το βάρος και η ευθύνη να είμαστε το αναγκαίο καλό. Θα προσπαθήσουμε αυτό να το κάνουμε πράξη. Ταυτόχρονα, είμαστε αποφασισμένοι να ματώσουμε για να αποτρέψουμε το μοιραίο κακό. Επιλέξαμε να είμαστε συνεπείς σε ό, τι λέγαμε προεκλογικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Νικολόπουλος στην παρούσα φάση αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την Νέα Δημοκρατία.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε