Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Ντεμπούτο” της Δημοκρατικής Ευθύνης στην Ολομέλεια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κοινοβουλευτικό «ντεμπούτο» της Δημοκρατικής Ευθύνης στην συζήτηση στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου για την αλλαγή του εκλογικό νόμο με τον Χάρη Θεοχάρη να ασκεί δριμεία κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης σε υψηλούς επικριτικούς τόνους καταλόγισε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι στην προσπάθειά τους να βρουν τους 200 ψήφους για να ισχύσουν οι αλλαγές από τις επόμενες αμέσως επόμενες εκλογές δεν δύστασαν ακόμα και «να ξεπλύνουν το εθνικιστικό κόμμα με δηλώσεις περί της αοσμίας και της αχρωμίας της ψήφου».

Έσας, είπε «σας ψήφισαν να φέρετε την απλή λογική και αφού δε μπορείτε να τη φέρετε, πουλάτε απλή αναλογική» αλλά ο  ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει προτείνεται την απλή αναλογική για να αφαιρέσετε τη δυνατότητα διακυβέρνησης χωρίς τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού καταρρέετε κοινωνικά. Αποτελεί απόδειξη της αρχής του τέλους σας.  Φανερώνει επίσης ότι οι εκλογές πλησιάζουν γρήγορα.  Και σε αυτό το τέλος σας έχετε απωλέσει κάθε ηθικό φραγμό. Φτιάχνετε την εθνική σας παρένθεση… Εσείς δεν θέλετε να λύσετε τα προβλήματα της χώρας αλλά να κερδίσετε μόνο επικοινωνιακούς πόντους. Θέλετε την εξουσία πάση θυσία.  Και σε αυτό το παιχνίδι δεν πρόκειται να σας ακολουθήσει η Δημοκρατική Ευθύνη. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε