Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ντιμπέιτ Σαμαρά-Τσίπρα τη Δευτέρα

Ντιμπέιτ Σαμαρά-Τσίπρα τη Δευτέρα

Το είπε ξεκάθαρα ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και μάλλον… κάτι παραπάνω ξέρει.

Στις 10:20 ο Νίκος Παππάς twittαρε απλά:

Ήδη αν και δεν ανακοινώνεται επίσημα υπήρξαν τουλάχιστον δυο με τρεις επαφές μεταξύ των επιτελών των κομμάτων και όλα δείχνουν ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουμε τετ α τετ των δύο αρχηγών σε τηλεμαχία

Το “κονσέρβα” που αναφέρει ο κ. Παππάς ίσως παραπέμπει σε μαγνητοσκοπημένο και όχι live γεγονός, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τίποτε.

Με βάση το γεγονός ότι οι δυο πλευρές μπήκαν στη διαδικασία να συζητήσουν τους όρους όλα δείχνουν ότι η συμφωνία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα κλείσει.

Το πως είναι ένα άλλο θέμα.

Η Ν.Δ. επιθυμεί το “κλασικό” ελληνικό debate με τον κάθε αρχηγό να απαντά ξεχωριστά στις ερωτήσεις του συντονιστή ή των δημοσιογράφων που θα είναι παρόντες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί ποιο “ζωντανή” κουβέντα στα πρότυπα του γαλλικού debat. Με τους δυο αρχηγούς να μπορούν να διακόπτουν ο ένας τον άλλο παρεμβαίνοντας και σχολιάζοντας.

Είναι θέμα ημερών η απόφαση καθώς θέμα μερικών ημερών είναι και η συνάντηση όπου θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις μεταξύ του Γ. Μιχελάκη από τη ΝΔ και του Π. Σκουρλέτη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλειδώνει στις 11/06 το debate Σαμαρά-Τσίπρα(;) – Που βρίσκονται οι διαβουλεύσεις

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε