Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ντόρα: Η μεγάλη δημοσκόπηση είναι στις 29/11

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Η μεγάλη δημοσκόπηση είναι η 29 του μηνός, είναι η ώρα που μιλάνε οι Νεοδημοκράτες και όχι τα συστήματα.»

Ετσι απάντησε από την Πελοπόννησο η Ντόρα Μπακογιάννη στις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιούνται 9 μέρες πριν τις εκλογές για νέο προεδρο στη ΝΔ.

«Η Λακωνία και η Αρκαδία, μου έδωσαν πολύ μεγάλη δύναμη και τους ευχαριστώ. Είναι σημαντικό ότι όλοι μαζί πιστεύουμε στη Νέα Δημοκρατία του αύριο, στη Νέα Δημοκρατία του μέλλοντός μας. Μια Νέα Δημοκρατία που θ’ αφήσει πίσω της τα “βαρίδια” και τον κακό της εαυτό και θα προχωρήσει δυναμικά, για να μπορέσει να είναι χρήσιμη στην πατρίδα μας.
Αυτό είναι απαραίτητο, στο δύσκολο χειμώνα που μας περιμένει», πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη, ενώ ερωτηθείσα σε τι διαφέρει από τους συνυποψήφιούς της, τόνισε:
«Πιστεύω στη μεγάλη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά. Πιστεύω στη μεγάλη Νέα Δημοκρατία. Η δυνατή Νέα Δημοκρατία, η Νέα Δημοκρατία που καλύπτει όλο το ιδεολογικό της εύρος του 42%, 44%, 46%. Γι’ αυτήν έχω μάθει να δίνω αγώνες, αυτήν υπηρέτησα διαχρονικά, αυτήν θα εξακολουθήσω να ονειρεύομαι και θα το πετύχουμε».

Τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη εξέφρασαν ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας Απόστολος Ανδρεουλάκος και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε