Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ντόρα: Ισχυρό φιλοευρωπαϊκό μέτωπο εν όψει των εκλογών

Ντόρα: Ισχυρό φιλοευρωπαϊκό μέτωπο εν όψει των εκλογών

«Κόμματα και ηγεσίες αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Λύγισαν μπροστά στο βάρος των ευθυνών που έπρεπε να αναλάβουν» επισήμανε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

«Ελπίζω ότι στις νέες εκλογές που θα είναι πιο κρίσιμες από τις προηγούμενες, ο ελληνικός λαός θα έχει και μια νέα επιλογή ευρωπαϊκής σταθερότητας, μέσα από τη συγκρότηση του ευρύτερου δυνατού φιλοευρωπαϊκού μετώπου, με στόχο όχι μόνο την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη αλλά και το ριζικό εκσυγχρονισμό της» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι μοναδική επιλογή για τη σωτηρία της χώρας είναι η συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων που πιστεύουν πως η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ, «μακριά από τις επικίνδυνες λογικές του λαϊκισμού και της δραχμής».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συμπλήρωσε ότι τα κόμματα στα οποία επέδειξε την προτίμησή του ο ελληνικός λαός στις πρόσφατες εκλογές, απέδειξαν ότι αδυνατούν να συνεργαστούν και να συγκροτήσουν μια ισχυρή κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε