Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ντόρα: Μετά τις εκλογές οι …ανακοινώσεις

FOTO EUROKINISSI
Στα τέλη Νοεμβρίου θα μάθουμε τις επόμενες πολιτικές κινήσεις της
 

 
“Ραντεβού” μετά τις εκλογές έκλεισε η κα. Ντόρα Μπακογιάννη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, η πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν άνοιξε τα χαρτιά της για τις κινήσεις που έχει σχεδιάσει με τους συνεργάτες της.
 
“Ο τόπος χρειάζεται διαφορετικές και πιο ρεαλιστικές παρουσίες” τόνισε , δίνοντας το στίγμα των προθέσεών της, ενώ παράλληλα επέκρινε τη λογική του χρίσματος και τις πολιτικές ηγεσίες, που μπήκαν στη διαδικασία «δίνω χρίσμα, το παίρνω πίσω, το ξαναδίνω..»
 
«Η λογική του χρίσματος είναι ξεπερασμένη» τόνισε η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Οι πολίτες έχουν το μυαλό και την ωριμότητα να επιλέξουν, χωρίς καθοδήγηση, τον καλύτερο υποψήφιο για την περιοχή τους», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «τα κόμματα θα πρέπει να βρουν το θάρρος να παραδεχτούν, κάποια στιγμή, ότι αυτή η λογική του χρίσματος έχει πεθάνει».
 
Η Ντόρα Μπακογιάννη άφησε αιχμές για τη στάση της ΝΔ σε σχέση με την οικονομική πολιτική και το μνημόνιο ενώ επιτέθηκε και κατά της ηγεσίας του κόμματος κάνοντας λόγο για συρρίκνωση της παράταξης και κατακερματισμό.
 
Το μνημόνιο ήταν μια αναγκαστική απόφαση και «ψεύδεται και λαϊκίζει, όποιος λέει ότι μπορεί η χώρα να τα καταφέρει χωρίς να κάνει οικονομίες», επισήμαν, αφήνοντας αιχμές για την στάση του Αντώνη Σαμαρά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε