Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ντόρα: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι στον κόσμο τους

Ντόρα: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι στον κόσμο τους
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.03.2012 | 19:57
Πρώτη δημοσίευση: 08.03.2012 | 19:51

Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την τροπολογία που αφορά στη ρύθμιση χρεών των κομμάτων

Την ώρα που η Ελλάδα αγωνιά για την εξέλιξη του PSI τα πολιτικά κόμματα βρίσκονται στο δικό τους κόσμο, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιαννη σχολιάζοντας την τροπολογία που αφορά στη ρύθμιση των οικονομικών των κομμάτων.

«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατέθεσαν τροπολογία-σκάνδαλο, από κοινού διά των γραμματέων τους, με την οποία χαρίζονται τα περισσότερα από τα χρέη τους στις τράπεζες (και κατά βάση στην κρατική Αγροτική), τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι μέσω της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών», τόνισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας οι οποία ανέφερε επιπλέον ότι την ίδια ώρα «προχωρούν σε κατασχέσεις για χρέη πολιτών ύψους 300 ευρώ».

«Αποτελεί ντροπή και ευθεία απόπειρα νομότυπης λεηλασίας του δημοσίου χρήματος. Ο πρωθυπουργός κ. Παπαδήμος οφείλει να αντιδράσει και να ξεκαθαρίσει το θέμα με τους κ.κ. Σαμαρά και Παπανδρέου, Βενιζέλο, αποκλείοντας το ενδεχόμενο η κυβέρνησή του να κάνει αποδεκτή τη σκανδαλώδη αυτή ρύθμιση», δήλωσε η κα Μπακογιάννη.


Διαβάστε
Δεν βάζουν μυαλό - Κάνουν ότι παίρνουν πίσω την τροπολογία για τα χρέη των κομμάτων
   Διαδώστε αυτό το άρθρο