Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ντόρα… μαινόμενη: Όταν αποκτήσετε πρόταση, χτυπήστε την πόρτα της ΝΔ!

Ντόρα… μαινόμενη: Όταν αποκτήσετε πρόταση, χτυπήστε την πόρτα της ΝΔ!

«Συναίνεση δεν επιτυγχάνεται με ύβρεις, κατηγορίες και εντολές. Βρείτε πρώτα το θάρρος να πείτε ότι κάνατε λάθος, βγείτε ανοιχτά και πείτε ότι αποτύχατε, ότι αυτά που λέγατε τόσα χρόνια δεν τα λέγατε κακόπιστα αλλά γιατί είχατε, ίσως, παντελή άγνοια» ανέφερε πριν λίγο στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η Ντόρα Μπακογιάννη παίρνοντας έτσι θέση σχετικά με την συναίνεση που ζητά η κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό. 

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2016 είπε στους βουλευτές και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πως «τώρα ζείτε το τέλος των ψευδαισθήσεών σας. Ό,τι λυσσωδώς αρνιόσασταν τα τελευταία 4 χρόνια τα κάνετε τώρα… εσείς αρνιόσασταν κάθε συναίνεση επικαλούμενοι γερμανοτσολιάδες και τώρα μας ζητάτε τη συναίνεση… Συναίνεση μπορεί να υπάρξει μόνο επί τη βάση της αλήθειας… αλλά αντ’ αυτού δεν κάνετε τίποτα απ’ όλα αυτά…» και πρόσθεσε «οι ψηφοφόροι δεν τρώνε κουτόχορτο ακούγοντας τις μεγαλοστομίες σας. Στην πιάτσα ο κόσμος είναι απελπισμένος γιατί ο λογαριασμός ήρθε…»

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μάλιστα αναφέρθηκε και στο ασφαλιστικό λέγοντας « έχουμε μία κυβέρνηση της οποίας ο κεντρικός κορμός δεν ξέρει που θέλει να πάει τη χώρα… πριν καλέσετε τα κόμματα σε συναίνεση για το Ασφαλιστικό αναλογιστείτε πρώτα ποια είναι η δική σας θέση και πρόταση, γιατί μέχρι σήμερα πρόταση δεν έχετε… Δεν μας έχετε πει τι θα κάνετε, εκτός από τον υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλου ο οποίος μιλάει μόνο για μειώσεις συντάξεων. Βάλτε στο τραπέζι συγκεκριμένη πρόταση. Και όταν την βρείτε αυτή τη συγκεκριμένη πρόταση ελάτε να βρείτε και τη ΝΔ για να σας πει εάν συμφωνεί και να σας δώσει την όποια συναίνεση μπορεί να υπάρξει…»
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε