Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ντου” συνεργατών του Γ. Παπανδρέου στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Ντου” συνεργατών του Γ. Παπανδρέου στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

”Τα κουρασμένα παλικάρια που χρωστάνε τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ και κατεβαίνουν από το τρένο” και η συνέχεια της ταινίας “Ο Σαρλό Δικτάτορας” σημαδεύουν σήμερα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ”χτύπησαν” συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου.

Στα αξιοσημείωτα η αιφνιδιαστική κίνηση από ανθρώπους του Γιώργου Παπανδρέου που μοίρασαν στο Συνέδριο το γνωστό κείμενο υπό τον τίτλο “ΣΠΑΜΕ 15 ΜΥΘΟΥΣ” σε ιλουστρασιόν έκδοση 52 σελίδων!

Ενδιαφέρουσες ήταν και οι ”μπηχτές’ από τον Γιάννη Καψή.
”Στην πανστρατιά κραυγάζω παρών. Κεντροαριστερά είναι το ΠΑΣΟΚ και όσοι πιστοί προσέλθετε. Κουρασμένα παλικάρια που χρωστάνε τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ κατεβαίνουν από το τρένο. μερικοί σύντροφοι αλληθωρίζουν προς το συνονθύλευμα της αριστερής κολοτούμπας. Αυτό που φοβάμαι είναι ένα σίκουελ της ταινίας “Ο Σαρλό Δικτάτορας”. Εύχομαι ο επόμενος Πρόεδρος να είναι 30αρης”.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου τόνισε: ”Αν μετέχεις στην κυβέρνηση χωρίς ξεκάθαρες θέσεις θα αφομοιωθείς από τη ΝΔ,μα αν είσαι έξω και δεν έχεις ξεκάθαρες θέσεις θα αφομοιωθείς απ το ΣΥΡΙΖΑ, άρα είναι ψευτοδίλημμα και δεν είναι το μείζον του συνεδρίου. Το μείζον είναι οι ξεκάθαρες θέσεις, ατζέντα που θα κάνει διακριτική την πολιτική του”.

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας πρότεινε:”Ποσοστό σταυροδοσίας 30% στα όργανα του κόμματος για να είναι η ψήφος πολιτική. Μέχρι 3 θητείες στα όργανα. Τέλος το ΠΑΣΟΚ της έμμισθης σχέσης με το κράτος. Η Κεντρική θα αριθμεί τελικά 130 μέλη εκ των οποίων 5 από τον απόδημο. Αυτοδίκαια θα μετέχουν επίσηςι οι 28 βουλευτές, αλλά και όσοι εξελέγησαν στις εκλογές του Μαϊου 2012, οι πρόεδροι τω τριτοβάθμιων οργανώσεων. Στο Πολιτικό Συμβούλιο εκλέγονται 13 μέλη και θα μετέχουν επίσης αυτοδίκαια ο Πρόεδρος, ο γραμματέας της ΚΕ, ο γραμματέας της ΚΟ και ο γραμματέας της Ν. ΠΑΣΟΚ”.

Ο Γιάννης Σουλαδάκης ως επικεφαλής της ΕΚΑΠ είπε ότι στις 3 η τελική ανάρτηση των υποψηφίων για την ΚΕ. Τα ψηφοδέλτια θα τα πάρουν οι σύνεδροι αύριο από την κάλπη που θα ψηφίσουν. Όποιος δεν έχει πάρει διαπίστευση και σήμερα δεν θα μπορεί να ψηφίσει αύριο, δεν θα δοθούν οι διαπιστεύσεις.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ: Βενιζέλος: Ποιός θέλει ένα ΠΑΣΟΚ χαμένο για χαμένο;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε