Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο Α. Κυπριανού επανεξελέγη γ.γ. του ΑΚΕΛ

Ο Α. Κυπριανού επανεξελέγη γ.γ. του ΑΚΕΛ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.11.2010 | 17:18
Πρώτη δημοσίευση: 28.11.2010 | 16:58

Η νέα Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, που αναδείχθηκε από το 21ο Συνέδριο του ΑΚΕΛ, επανεξέλεξε γενικό γραμματέα τον Άντρο Κυπριανού, ο οποίος ήταν ο μόνος υποψήφιος.

Από τα 105 μέλη της ΚΕ υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Κυπριανού ψήφισαν 98, εναντίον τρεις και τέσσερα ψηφοδέλτια ήταν λευκά.

Στην ψηφοφορία για την ΚΕ πρώτος εξελέγη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου με 1237 ψήφους και δεύτερος ο κ. Κυπριανού με 1230.

Το 21ο συνέδριο του ΑΚΕΛ έληξε το μεσημέρι με ομιλία του κ. Κυπριανού, ο οποίος τόνισε ότι επιτακτικό καθήκον είναι "να στηρίξουμε τον σύντροφο Δημήτρη Χριστόφια στις προσπάθειες που καταβάλλει για να επιλύσει το Κυπριακό".

Επίσης , δήλωσε ότι το ΑΚΕΛ απλώνει το χέρι σε όλα τα πολιτικά κόμματα της Κύπρου και τα καλεί σε συνεργασία για προς την κατεύθυνση της επίτευξης λύσης.

"Μόνο με τη λύση θα μπορέσει να επικρατήσει ειρήνη στο νησί, μόνο με τη λύση θα νιώθουμε όλοι ασφάλεια και σταθερότητα και μόνο με τη λύση θα δημιουργηθούν προοπτικές για να αναπτυχθεί ο τόπος και να υπάρξει πρόοδος και ευημερία για το σύνολο του κυπριακού λαού", κατέληξε ο κ. Κυπριανού.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο