Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Αηδόνης με σκληρά λόγια προκαλεί τον Βενιζέλο να τον διαγράψει

Ο Αηδόνης με σκληρά λόγια προκαλεί τον Βενιζέλο να τον διαγράψει

Ο κ. Αηδόνης μία με τις σκληρές δηλώσεις του κατά του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη με την παρουσία του στην Καλαμάτα δίπλα στον Ανδρέα Λοβέρδο, δείχνει πως επιθυμεί την απομάκρυνσή του.

«Το ΠΑΣΟΚ έγινε συνιστώσα της ΝΔ» δηλώνει στη Real News ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρ. Αηδόνης ενώ απαντώντας στις απειλές περί ενδεχόμενης διαγραφής του επειδή παρέστη στην ομιλία του Α. Λοβέρδου στην Καλαμάτα λέει ότι η απειλή είναι «πράξη αυτοκρατορικού λεονταρισμού».

Υποστηρίζει επίσης, αφήνοντας αιχμές για τους χειρισμούς του κ. Βενιζέλου, πως «η διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ συνέβαλε καθοριστικά στην ηθική εκτέλεση του Κινήματος».

Παράλληλα, ο κ. Αηδόνης μιλάει για έλλειμμα δημοκρατίας μέσα στο ΠΑΣΟΚ και επιτίθεται προσωπικά κατά του κ. Βενιζέλου.

Αυτή η στάση του κ. Αηδόνη σε συνδυασμό της πολύ καλής σχέσης με τον κ. Λοβέρδο, δείχνει πως πιθανότατα ο κ. Αηδόνης προκαλεί την ηγεσία του κόμματος προκειμένου να τον θέσουν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Μάλιστα, στην ηγεσία του κόμματος γνωρίζουν ήδη πως ο κ. Αηδόνης θα ξεσπαθώσει για άλλη μία φορά κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το φορολογικό και προκαλεί ερώτηματα γιατί ο βουλευτής δεν αποφασίζει μόνος του να αποχωρήσει από το κόμμα, που όπως λέει ο ίδιος δεν τον καλύπτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ΠΑΣΟΚ εξετάζει την απομάκρυνση του Αηδόνη από το κόμμα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε