Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο Φωτόπουλος καλεί το ΠΑΣΟΚ να τον διαγράψει με μία επιστολή που "στάζει δηλητήριο"

Ο Φωτόπουλος καλεί το ΠΑΣΟΚ να τον διαγράψει με μία επιστολή που `στάζει δηλητήριο`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.06.2012 | 17:04
Πρώτη δημοσίευση: 21.06.2012 | 16:49

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ διαψεύδει πως μετακινήθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ , και δηλώνει πως δε ψήφισε ΠΑΣΟΚ... Δείτε τι αναφέρει στην επιστολή.

«Εγώ δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ, εσείς φύγατε», αναφέρει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος, σε ανοιχτή επιστολή που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα με την οποία καλεί την ηγεσία του κόμματος να τον διαγράψει.

Ο κ. Φωτόπουλος διαψεύδει τις πληροφορίες ότι μετακινήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ωστόσο ότι στις δύο τελευταίες εκλογές (Μαΐου και Ιουνίου) δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ. «Αυτό το ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως το καταντήσατε, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που οραματίστηκε και έφτιαξε ο ιδρυτής του, που κάποιοι από εσάς παρακαλάγατε να πεθάνει για να πάρετε την καρέκλα», αναφέρει.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ επικαλείται, τέλος, πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει να διαλύσει την ΠΑΣΚΕ και τονίζει: «Με σεβασμό του λέω ότι η ΠΑΣΚΕ είναι αυτόνομη, ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη παράταξη. Η ΠΑΣΚΕ δεν είναι η ταμπέλα της. Πάνω από όλα είναι η ιστορία, οι αγώνες και τα μέλη της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κανένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση - Ποιές εξαιρέσεις δέχεται ο Βενιζέλος 

   Διαδώστε αυτό το άρθρο