Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ο Γ. Καρατζαφέρης ανοίγει τώρα θέμα νομιμότητας των νέων μέτρων

Τώρα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζητά τα νέα μέτρα να έχουν την θεσμική νομιμοποίηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και της Τράπεζας της Ελλάδος.

Σφοδρότατη επίθεση κατά της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ και του γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, λέγοντας πως εξελίσσεται μία επιθετική και συνειδητή ταπείνωση της Ελλάδας.

Ο κ. Καρατζαφέρης έδειξε ότι ανοίγει θέμα νομιμότητας των μέτρων που βρίσκονται ακόμα σε διαπραγμάτευση, λέγοντας ότι έχει ήδη ζητήσει από τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο να υπάρξει πρώτα απάντηση θεσμική από το Ελεγκτικό Συνέδριο, την Τράπεζα της Ελλάδας ή το Νομικό Συμβούλιο του κράτους.

Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά πως “χρόνος υπάρχει” γιατί πρόκειται για την σωτηρία της πατρίδας.

Πριν από τις δηλώσεις αυτές είχε συνεδριάσει εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ, υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη. Η ΚΟ, δια ονομαστικής ψηφοφορίας, εξουσιοδότησε τον πρόεδρο του κόμματος να προβεί στους περαιτέρω χειρισμούς, ενόψει των διαπραγματεύσεων για τα μέτρα που θα αποφασιστούν.

Ο κ. Καρατζαφέρης ενημέρωσε τους βουλευτές για τις τρέχουσες εξελίξεις και για την στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα έναντι του νέου οικονομικού προγράμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τελικά αύριο η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Παπαδήμο – Η μείωση του κατώτατου μισθού θα φτάσει τελικά το 22%

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε