Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο Γ.Στουρνάρας είναι ο νεος υπουργός Οικονομικών – Θα είναι παρών στις 19.30 στην συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη

Ο Γ.Στουρνάρας είναι ο νεος υπουργός Οικονομικών – Θα είναι παρών στις 19.30 στην συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη

– Αποστάσεις από το ΠΑΣΟΚ: Απορούν γιατί ο κ.Σαμαράς δεν επέλεξε πρόσωπο από την παράταξή του
– Ποιός είναι ο νεος υπουργός – Διαβάστε το βιογραφικό του
– Δεν πάνε πίσω οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης
– Ποιά άλλα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι – Όλο το παρασκήνιο
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο κ.Γιάννης Στουρνάρας είναι με απόφαση του πρωθυπουργού ο νεος υπουργός Οικονομικών. Ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ, ορίστηκε και επισήμως λίγο μετά τις 2 αφού προηγήθηκαν οι απαραίτητες τηλεφωνικές επικοινωνίες με το γραφείο του πρωθυπουργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ο νεος υπουργός έχει κληθεί να είναι παρών στην συνάντηση στις 19.30 του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.

Ο κ.Στουρνάρας ήταν υπηρεσιακός υπουργός Ανάπτυξης και μάλιστα παρά το μικρό διάστημα της θητείας του άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Άλλα ονόματα που είχε στα χέρια του ο Αντώνης Σαμαράς ήταν του Τάκη Αράπογλου και του Αλέξανδρου Τουρκολιά από τον χώρο των Τραπεζών.

Το μεσημέρι βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι η απόφαση θα ληφθεί από τον πρωθυπουργό. Το ΠΑΣΟΚ, όπως είπε, θα αποδεχθεί την όποια επιλογή τους αρκεί να πληροί το μίνιμουμ των προϋποθέσεων που έχουν τεθεί.

Ωστόσο, και μετά την επίσημη ανακοίνωση του ονόματος του κ.Στουρνάρα, πηγές από το ΠΑΣΟΚ ανέφεραν, ότι άκουσαν με έκπληξη το όνομα του κ.Στουρνάρα πιστεύοντας ότι θα επιλεγεί πρόσωπο από τη ΝΔ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ΠΑΣΟΚ διαχώρισε την θέση του από την επιλογή Στουρνάρα

Οταν το Μαξίμου πάει…Κηφισιά – ΦΩΤΟ

Η Κηφισιά θα βγάλει το νέο υπουργό Οικονομικών! Όλα τα ονόματα που ακούγονται – Στις 19.30 η σύσκεψη Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη

Αγώνας δρόμου για το όνομα του νέου υπουργού Οικονομικών μετά την παραίτηση Ράπανου – Τι τον οδήγησε σε παραίτηση και ποιά ονόματα ακούγονται

Έκτακτη σύσκεψη στο Προεδρικό για τη Σύνοδο Κορυφής – Ο Κ. Παπούλιας επικεφαλής της αποστολής


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε