Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Γιάνης Βαρουφάκης προπονείται για …εθνικός διασκεδαστής…

Ο Γιάνης Βαρουφάκης προπονείται για …εθνικός διασκεδαστής…

Είπα να μην ασχοληθώ με τον Βαρουφάκη και τη νέα μπαρούφα που εκτόξευσε με σκοπό να …ασχοληθούν μαζί του.

Βλέπετε η μπογιά του δεν περνάει πια ή αν θέλετε περνάει όλο και λιγότερο και ο τρόμος να σταματήσουν τα ΜΜΕ να ασχολούνται μαζί του, τον κάνει να λέει όλο και πιο μεγάλες όλο και πιο προβοκατόρικες μπαρούφες.

Τελικά υπέκυψα στον πειρασμό, γιατί κάτι με γαργαλούσε και ασχολήθηκα με τον καημένο τον Γιάνης, που τόσο κοπιάζει για δημοσιότητα.

Που λέτε με το γνωστό περισπούδαστο, αντικομφορμιστικό, ενίοτε περιφρονητικό ή υποτιμητικό για τους αντιπάλους, ύφος του ροκ ακαδημαϊκού και οικονομολόγου, ο Γιάνης απευθύνεται μέσω της Bild (οποία ξεφτίλα Γιάνης) προς τους Γερμανούς φορολογούμενους και τους κάνει την …τρομερή, αποκαλυπτική, μοναδική, απίθανη και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αλλά κατά τον Κάλχα ανόητη, ερώτηση αν δηλαδή θέλουν να πάρουν πίσω τα λεφτά τους (λέω ανόητη γιατί ποιος δεν θα ήθελε να τα πάρει πίσω, αλλά και για ένα άλλο λόγο).

Ο λόγος είναι πως ο Γερμανός και οποιοσδήποτε άλλος Ευρωπαίος φορολογούμενος δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ. Ποιος τολμά και το λέει και έχει το θράσος να διαψεύδει τον Γιάνης; Ποιος είναι αυτός ο θρασύς που αμφισβητεί τον γίγαντα Γιάνης; Όχι ο Κάλχας βεβαίως.

Ο παραβάτης των ιερών και οσίων του Γιάνης είναι ο Κλάους Ρέγκλινγκ, ο Γερμανός επικεφαλής του ESM, του οργανισμού δηλαδή που έδωσε όλα τα ευρωπαϊκά δάνεια στην Ελλάδα και επομένως κάτι παραπάνω γνωρίζει, αφού αυτός πλήρωσε και πληρώνει. Αυτός ο Γερμανός λοιπόν διαψεύδει τον Γιάνης τονίζοντας πως κανένας Γερμανός φορολογούμενος δεν πλήρωσε ούτε σεντ για την Ελλάδα.

Αμάν. Τι λέει Γιάνης; Τι κεραμίδα είναι αυτή; Οι οπαδοί σου με αγωνία περιμένουν να κατακεραυνώσεις τον ιερόσυλο που τόλμησε να σε αμφισβητήσει. Γρήγορα Γιάνης γιατί αλλιώς έχασες και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας.

Τον Κάλχα, όμως, δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα, γιατί οι μπαρούφες σου Γιάννης τώρα δεν βλάπτουν τη χώρα, αλλά διασκεδάζουν.

Αντε Γιάνη και σε ανώτερα. Και εθνικός διασκεδαστής…
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε