Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Καμμένος δεν διαγράφεται….

Ο Πάνος Καμμένος έτρωγε αμέριμνος το μεσημέρι της Τετάρτης στο εστιατόριο της Βουλής και όλοι όσοι περνούσαν από δίπλα του, πολιτικοί και δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν: “Πάνο το εννοείς ότι θα καταψηφίσεις;”

Κι εκείνος απαντούσε μονολεκτικά: “Φυσικά”.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η κυβέρνηση συνεργασίας, ο βουλευτής της ΝΔ και παιδί από τα σπλάχνα της, όπως λένε πολλοί, οργίστηκε.
Και δήλωνε ευθέως σε συνεντεύξεις αλλά και στην Βουλή ότι την κυβέρνηση αυτή δεν θα την ψηφίσει. Την είπε και χούντα.
Αυτό δεν ξάφνιασε πολλούς. Δεν ξύπνησε μια μέρα ξαφνικά και αποφάσισε ότι δεν θέλει αυτή την κυβέρνηση. Η στάση του απέναντι στο Μνημόνιο αλλά και σε όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα ήταν ξεκάθαρα αρνητική.

Τώρα λοιπόν τι; Ο κ. Καμμένος θα καταψηφίσει την κυβέρνηση. Αυτό είναι δεδομένο. Και αμέσως μετά θα τεθεί με απόφαση του προέδρου του κόμματος εκτός Κ.Ο. ΝΔ.
Όμως πόσο εύκολο είναι για τον Α. Σαμαρά να διαγράψει τον Π. Καμμένο και από το κόμμα επειδή αρνήθηκε να ψηφίσει μια κυβέρνηση που έχει “πράσινους” υπουργούς;
Η απάντηση είναι απλή: Δεν τον διαγράφει.
Ο Πάνος Καμμένος έχει ιστορία στη ΝΔ από μικρό παιδί. Έχει αγωνιστεί όσο λίγοι και δεν έχει δεθεί στο άρμα κανενός όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν πάντα οξύς.
Αλλά ήταν πάντα μπροστάρης στους αγώνες.

Και αυτό πρέπει να μετρήσει για τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο Πάνος Καμμένος θα τεθεί μεν εκτός Κ.Ο αλλά όχι και εκτός ΝΔ.
Αλλωστε οι εκλογές είναι κοντά και ο Καμμένος είναι το ανάχωμα της ΝΔ στη Β΄Αθηνών κόντρα στο ΛΑΟΣ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε