Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο ΛΑΟΣ στηρίζει Σαββόπουλο για τα νησιά

Υπέρ της μεταφοράς μεταναστών σε αραιοκατοικημένα νησιά τάχθηκε ο ΛΑ.Ο.Σ., επικαλούμενος παράλληλα σχετικές δηλώσεις γνωστών καλλιτεχνών.

Σε ανακοίνωση του κόμματος σημειώνεται ότι ο συνθέτης Διονύσης Σαββόπουλος, η ηθοποιός Άννα Βαγενά και μία σειρά εξαίρετων καλλιτεχνών με αριστερή κουλτούρα, υιοθετούν μια αποτελεσματική και δραστική μεταναστευτική πολιτική.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. επισημαίνει ότι εκφράζει εδώ και μία δεκαετία την ίδια αυτή αγωνία της κοινωνίας, και παροτρύνει την κυβέρνηση να μην προσπεράσει βιαστικά «την πρότασή του για τα αραιοκατοικημένα νησιά».

Επίσης σχολιάζοντας τα όσα λαμβάνουν χώρα στο πολιτικό σκηνικό αναφορικά με την συναίνεση που ζητά η κυβέρνηση από τα κόμματα ο ΛΑ.Ο.Σ. εκτιμά ότι «το να “τουφεκάμε” ο καθένας προς όποια κατεύθυνση θέλει, δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με το κόμμα απαιτείται συγκεκριμενοποίηση των στόχων και ομαδικές βολές προς επίτευξή τους, ενώ αφήνει αιχμές για «κάποιους» που, όπως υποστηρίζει ο ΛΑΟΣ, επιμένουν σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή. «Το πολύ-πολύ να πετύχουν καμιά “μπεκάτσα”, ενώ τα “βουβάλια” επελαύνοντας, απειλούν να μας ισοπεδώσουν», καταλήγει.

Τέλος αναφερόμενος στο θέμα των ενδεχόμενων απολύσεων στο Δημόσιο, ο ΛΑΟΣ καταφέρεται εμμέσως κατά του υπουργού Δημήτρη Ρέππα ο οποίος τάχθηκε ευθέως κατά οποιαδήποτε απόλυσης.

«Η δικαιολογία του ευφυούς κ. Ρέππα περί συμβολισμού των απολύσεων στο Δημόσιο, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τον κ. Στρος Καν για να δικαιολογήσει τις πράξεις του επί της καμαριέρας», υποστηρίζει ο ΛΑΟΣ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε