Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

O Λουκάς Παπαδήμος φτιάχνει τον καλύτερο καφέ!

Φώτο από την εφημερίδα Espresso
Φώτο από την εφημερίδα Espresso

Χαμός έχει γίνει στην Τσαριτσάνη της Λάρισας, από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, καθώς το χωριό διαθέτει κι αυτό Λουκά Παπαδήμο, αλλά “πιο συμπαθή” όπως αναφέρει σε συνέντευξή του περιγράφοντας και τα διάφορα ευτράπελα που τον βρήκαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso ο 45χρονος ιδιοκτήτης καφενείου έχει την τιμητική του με τη νέα κυβέρνηση καθώς όλοι οι γνωστοί και συγχωριανοί τον πειράζουν αποκαλώντας τον “πρωθυπουργό” ενώ άλλοι του στέλνουν ακόμη λουλούδια για τα “συγχαρητήρια”.

Ο ίδιος – αφού δέχεται τόσες ευχές – “τί να κάνει” όπως λέει, κερνάει όλο τον κόσμο τσίπουρα που φτιάχνει μόνος του, αλλά βρίσκει αφορμή να το διασκεδάσει. Λέει για γνωστό του: “Όταν με είδε με ρώτησε: ‘τι τον έχεις;’. ‘Ξάδελφο’ του λεω.’Άντε ρε, μπράβο μπράβο’ μου απάντησε εκείνος. Μετά του λέω με σοβαρό ύφος: ‘Αλλά δε μιλιόμαστε. Ο πατέρας μου και ο πατέρας του είναι μαλωμένοι για ένα χωράφι’. Τον είδα ότι απογοητεύτηκε. Στενοχωρήθηκε πραγματικά ο άνθρωπος”.

Ωστόσο η συνωνυμία του έχει φανεί και χρήσιμη μία φορά. Πριν από δέκα χρόνια – αναφέρει – τον σταμάτησε η τροχαία στο δρόμο για τη Λάρισα. “Οι αστυνομικοί με ρώτησαν τι τον έχω κι εγώ τους απάντησα ότι δεν έχω συγγένεια. Παρ’ όλα αυτά με άφησαν να φύγω χωρίς να μου κόψουν κλήση, αν και θυμάμαι ότι δεν φορουσα ζώνη”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε