Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο Νικολόπουλος υπέγραψε το αίτημα Καμμένου για Εξεταστική

Ο Νικολόπουλος υπέγραψε το αίτημα Καμμένου για Εξεταστική

Με τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαϊας Νίκο Νικολόπουλο συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Κορυφαίες πηγές του κόμματος τόνιζαν στο ΑΜΠΕ ότι κατά τη συνάντηση δεν τέθηκε θέμα προσχώρησης του βουλευτή στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά σίγουρα αυτές οι συναντήσεις βοηθούν το φλερτ που υπάρχει από τότε που ο βουλευτής αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής που ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια υπαγωγής της χώρας μας στο Μνημόνιο.

Ο κ. Νικολόπουλος υπέγραψε το σχετικό αίτημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο -να σημειωθεί- απαιτεί 60 υπογραφές βουλευτών για να συζητηθεί στη Βουλή, ο δε κ. Καμμένος έχει αποστείλει επιστολές σε όλα τα κόμματα ζητώντας να συνυπογράψουν το αίτημα.

Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης είπε ότι το κόμμα του απευθύνεται σε όλους τους πολίτες χωρίς τους διαχωρισμούς του παρελθόντος και εξέφρασε την απογοήτευσή του για το ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν ανταποκρίθηκαν «απέναντι σε αυτή την υποχρέωση την οποία έχουμε να διερευνήσουμε τη μεγάλη αυτή υπόθεση του “στησίματος” της Ελλάδας στον τοίχο».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι θα συνεχίσει να ζητά τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και πρόσθεσε ότι θα συνεργαστεί, στο επίπεδο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, για τη διερεύνηση υποθέσεων, με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε