Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο Παπακωνσταντίνου είπε ψέματα για τη λίστα Λαγκάρντ – Το ντοκουμέντο στο NewsIt

Ο Παπακωνσταντίνου είπε ψέματα για τη λίστα Λαγκάρντ – Το ντοκουμέντο στο NewsIt

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου «παραπλάνησε» τη Βουλή και δεν είπε την αλήθεια για τη λίστα Λαγκάρντ που είχε στα χέρια του και αναφερόταν σε ονόματα περίπου 2.000 φορολογουμένων Ελλήνων που έβγαλαν στην Ελβετία κεφάλαια 1,5 δισ. ευρώ.

Κι όμως!

Το ντοκουμέντο μιλά από μόνο του!

Σε έγγραφη απάντηση της πρώην ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών, του Γ. Παπακωνσταντίνου και του Δημ. Κουσελά σε ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, με ημερομηνία 6 Ιουνίου του 2011, κι ενώ ο «πρώην» Τσάρος της Οικονομίας είχε ήδη στα χέρια του την επίμαχη λίστα, και κατά δήλωση του ενημέρωσε το ΣΔΟΕ για κάποια ονόματα που έβγαλαν στο εξωτερικό μεγάλα ποσά, στη Βουλή είπε άλλα…

«Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος δεν κατέχει κατάσταση με τους Ελληνες φορολογούμενους, φυσικά και νομικά πρόσωπα, που διατηρούν καταθέσεις ή μετέφεραν κεφάλαια σε Τραπεζικά Ιδρύματα του εξωτερικού και ειδικότερα στην Ελβετία» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην γραπτή απάντηση Παπακωνσταντίνου προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Κατρίνη, Αμοιρίδη, Γερανίδη, Γικόνογλου, Καρτάλη, Καρύδη, Κουκουλόπουλου, Κωνσταντινόπουλου, Λιντζέρη, Μαργέλη και Παπουτσή.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε