Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Παπακωνσταντίνου ”καρφώνει” Βενιζέλο και Διώτη

Ο Παπακωνσταντίνου ”καρφώνει” Βενιζέλο και Διώτη

Μόνο τυχαίες δεν είναι οι δηλώσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου πως ”ξέρω ποιός έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ“.

Με δηλώσεις και διαρροές ”παίζει” ο έκθετος πλέον πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου στον κυριακάτικο τύπο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του συνεργάτες του που επικαλείται το Βήμα της Κυριακής ο πρώην υπουργός καρφώνει Βενιζέλο και Διώτη λέγοντας”ξέρω ποιός έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ”.

Ταυτόχρονα στο Έθνος της Κυριακής δηλώνει πως “δεν με απασχολεί το ζήτημα της παραγραφής και δε επιδιώκω κάτι, διότι θέλω να αθωωθώ”.

ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η εξαδέλφη του πρώην υπουργού Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγος της Συμεών Σικιαρίδης και ο σύζυγος της αδελφής της Ανδρέας Ρωσσώνης ,που εμφανίζονται στην πρωτότυπη λίστα ως δικαιούχοι λογαριασμών στην ελβετική τράπεζα, κλήθηκαν από τους Εισαγγελείς για εξηγήσεις με την ιδιότητα των ύποπτων για την διάπραξη συνολικά πέντε αδικημάτων και σήμερα δια των συνηγόρων τους έλαβαν προθεσμία για τις καταθέσεις τους για την ερχόμενη εβδομάδα.

Το κατηγορητήριο αυτό είναι βαρύτατο, αλλά ουσιαστικά οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου καλούνται στον ανακριτή προκειμένου να αποδείξουν πως το ποσό αυτό δεν αποτελεί προϊόν φοροδιαφυγής αλλά και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους μαρτυρία που τους οδηγεί σε εκείνους που διέταξαν και εκτέλεσαν τις αλλαγές στη λίστα Λαγκάρντ.

Διαβάστε επίσης :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε