Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Ο Παπανδρέου αποφάσισε να φύγει"

`Ο Παπανδρέου αποφάσισε να φύγει`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.11.2011 | 16:02
Πρώτη δημοσίευση: 01.11.2011 | 15:58

"Ο πρόεδρος αποφάσισε να φύγει..." Η φράση ανήκει σε υπουργό που είναι εδώ και χρόνια στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργού και την είπε μονολογώντας σήμερα το πρωί.

Ο υπουργός μετείχε σε εκδήλωση όταν στο κινητό του άρχισαν να καταφθάνουν καταιγιστικά τα sms με τις εξελίξεις.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο υπουργός εμφανώς μουδιασμένος ακούστηκε από παρισταμένους να μονολογεί τα περί της απόφασης εξόδου του πρωθυπουργού.

Ο συγκεκριμένος προφανώς δεν ήταν ενήμερος για την πρωτοβουλία περί δημοψηφίσματος. Αλλά σκεπτόμενος με βάση τη στοιχειώδη λογική θα υπολόγισε πως αποκλείεται ο κ. Παπανδρέου να μην είχε σταθμίσει από πριν τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε η απόφαση του.
Άρα ήταν ο ίδιος που επέλεξε να προκαλέσει τις εξελίξεις. Ίσως έχει τους λόγους του να επιδιώκει την ηρωική -κατά τον ίδιο- έξοδο.

Πάντως άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον κ. Παπανδρέου επιμένουν ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί. Ακόμη κι αν οι εξελίξεις που ο ίδιος προκάλεσε τον απομακρύνουν από την πρωθυπουργία, δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Η απόφαση του Γ. Παπανδρέου για δημοψήφισμα που θα επικυρώνει τη νέα δανειακή σύμβαση οδηγεί όπως όλα δείχνουν στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και τη στάση πληρωμών.

Η Ελλάδα καθίσταται πλέον απολύτως αναξιόπιστη αφού μόλις 6 ημέρες μετά την απόφαση της συνόδου κορυφής για διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους, η κυβέρνηση απροειδοποίητα θέτει την απόφαση αυτή σε αμφισβήτηση εξαγγέλλοντας δημοψήφισμα που θα κρίνει την αποδοχή της.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χάνει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία η κυβέρνηση - Ανεξάρτητη η Αποστολάκη - Β.Παπανδρέου και Εύα Καϊλή ζητούν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

Διαφοροποιείται ο Βενιζέλος από τον Παπανδρέου!

 

'Ολα τα σενάρια: Πρόωρες εκλογές ή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με νεο...

''Δεν μας ενημέρωσε ο Παπανδρέου – Δεν αποκλείω χρεοκοπία''


   Διαδώστε αυτό το άρθρο