Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Παπανδρέου ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς – Βλέπει Σαμαρά αύριο στις 19:00

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης, στο Μέγαρο Μαξίμου. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για το πρόγραμμα.

«Είναι η πιο κρίσιμη εβδομάδα για την Ελλάδα και την Ευρώπη» επεσήμανε ο πρωθυπουργός κατά την είσοδο του στο Προεδρικό Μέγαρο, δίνοντας για ακόμη μια φορά δραματικούς τόνους στις εξελίξεις. Και συγχρόνως έστειλε μήνυμα προς πάντες: «Με αίσθημα ενότητας και ευθύνης, όλοι οι πολιτικοί παράγοντες πρέπει αποδείξουμε ότι θέλουμε τις αλλαγές για να πάμε μπροστά και με το κεφάλι ψηλά στις διαπραγματεύσεις».

Το ίδιο έκανε και μετά το τέλος της συνάντησης, στη σύντομη δήλωσή του. «Τώρα είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε όλοι ότι δεν περισσεύει κάνεις. Τη μάχη τη δίνουμε όλοι. Είναι ευθύνη όλων μας απέναντι στην πατρίδα και τον ελληνικό λαό. Να δείξουμε αρραγές μέτωπο, ενότητα, ψυχραιμία και νηφαλιότητα για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την Κυριακή, για να δείξουμε ότι η Ελλάδα και μπορεί και θέλει και επιτυγχάνει τους στόχους της».

Στην κρισιμότητα των ημερών αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός και μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter: «Ξεκίνησε η πιο κρίσιμη εβδομάδα των τελευταίων 18 μηνών. Έχουμε μπροστά μας σημαντικές διαπραγματεύσεις έως την 23η Οκτωβρίου» έγραψε.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Κάρολο Παπούλια για τις συναντήσεις που είχε με τον πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, αλλά και για το πολυνομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή και πρόκειται να τεθεί σε ψηφοφορία την προσεχή Πέμπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνάντηση Παπανδρέου με Παπούλια και μετά υπουργικό συμβούλιo

Ταξίδι – αστραπή Παπανδρέου στις ΗΠΑ; – Συνάντηση με Παπούλια τη Δευτέρα

Γ. Παπανδρεου: “Δεν μπορώ να εγγυηθώ μια άμεση λύση σήμερα”

Παπανδρέου-Λαγκάρντ στο τηλέφωνο

Τελείωσε η συνάντηση Παπανδρέου – Ρομπάι – Αποφασίζεται το… μήκος του κουρέματος;

Συνάντηση Παπανδρέου-Ομπάμα; – Απίστευτο παρασκήνιο πίσω απ’ το “κούρεμα”

Αγώνας δρόμου για τον Παπανδρέου με επαφές σε Αθήνα και Βρυξέλλες

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε