Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί τον Μεϊμαράκη με πρόταση μομφής

Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί τον Μεϊμαράκη με πρόταση μομφής
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.10.2012 | 06:48
Πρώτη δημοσίευση: 16.10.2012 | 21:30

Με πρόταση μομφής απειλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη εάν δεν εισαχθεί μέχρι την Πέμπτη στη Βουλή η πρόταση του κόμματος για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κοινοβουλευτικού γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, το κόμμα του θέτει ως deadline τη διάσκεψη των προέδρων την Πέμπτη και εάν δεν μπει η πρόταση στην Ολομέλεια, τότε αφήνει ορθάνοιχτο το θέμα να καταθέσει πρόταση μομφής.

Από την πλευρά του, σύμφωνα με πληροφορίες από τους κύκλους του Προέδρου της Βουλής, ο κ. Μεϊμαράκης δηλώνει ότι δεν είχε σκοπό να "θάψει" τη συγκεκριμένη πρόταση, αλλά δεν μπορεί να λειτουργεί και υπό το καθεστώς απειλών.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

«Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, απαντώντας στο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια είχε επισημάνει ότι είναι στις προθέσεις του να συζητηθεί σε σύντομο χρόνο, η υποβληθείσα πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με το πώς έφτασε η χώρα στο Μνημόνιο.
 
Άλλωστε η Βουλή δρα ανοιχτά και δημοκρατικά και όλοι οι βουλευτές επιθυμούν να γίνει μια τέτοια συζήτηση ώστε να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες πολίτες» τονίζει το Γραφείο Τύπου της Βουλής.   Διαδώστε αυτό το άρθρο