Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Σαμαράς ψήφισε μόνο σε μια κάλπη – ΦΩΤΟ

Ο Σαμαράς ψήφισε μόνο σε μια κάλπη – ΦΩΤΟ

Η χθεσινή ψηφοφορία στην Βουλή μπορεί να εξελίχθηκε σε μια μάχη μέχρις εσχάτων μεταξύ Τσίπρα και Βενιζέλου, αλλά έλαμψε δια της guest παρουσίας του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς δεν μίλησε για πολλούς λόγους χθες στην Βουλή αλλά ο κυριότερος ήταν για να μην συνδεθεί η εικόνα και η παρουσία του με ένα θέμα τόσο καυτό όπως είναι μια ή και περισσότερες παραπομπές.

Έφτασε στην Βουλή λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία και τόσο ο ίδιος όσο και 13 υπουργοί του, ψήφισαν σε μόνο μια κάλπη. Ωστόσο, είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους πως δεν έδωσε γραμμή και πως ο καθένας μπορούσε να ψηφίσει ότι θέλει.” Δεν ψήφισαν σαν υπουργοί, αλλά σαν βουλευτές”.

Η παρουσία του ήταν τόσο διακριτική όσο θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μόνο ο Παπακωνσταντίνου στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ – Το παρασκήνιο της ψηφοφορίας-θρίλερ – Ποιος ψήφισε ποιόν

Σε ένα μήνα η απόφαση για Παπακωνσταντίνου

Παραπομπή Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ – Όχι για Βενιζέλο με λιγότερες ψήφους – 80 ψήφοι υπέρ παραπομπής Παπανδρέου

Το σαρδάμ του Παπακωνσταντίνου

Χάος στη Βουλή! Ευθεία βολή Βενιζέλου σε ΣΥΡΙΖΑ: “Εσείς δώσατε τη λίστα στον Βαξεβάνη – Ο διευθυντής του γραφείου Τσίπρα διακινούσε συκοφαντίες”

Τσίπρας: Ο Αντώνης Σαμαράς παίρνει πάνω του τα ανομήματα του Βενιζέλου

Η Φ. Πιπιλή στο NewsIt για το “πάλι πιωμένη είσαι; Κάτσε κάτω ρε!” του Κασιδιάρη

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε