Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Σαμαράς συνεχίζει τις συναντήσεις με ευρωπαίους αξιωματούχους

Ο Σαμαράς συνεχίζει τις συναντήσεις με ευρωπαίους αξιωματούχους

Με τις συναντήσεις που θα έχει με τους Χέρμαν βαν Ρομπάι και Μάριο Ντράγκι ολοκληρώνει ο Αντώνης Σαμαράς τον πρώτο κύκλο των επαφών του με ευρωπαίους ηγέτες και στελέχη της ΕΕ με στόχο την αλλαγή του κλίματος στο εξωτερικό για τη χώρα μας.

Την Παρασκευή στις 7 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα έχει συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Ρομπάι, ενώ την Τρίτη 11 του μηνός θα μεταβεί στη Φραγκφούρτη, όπου, στις 15:00 θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Μάριο Ντράγκι.

Αύριο, στις 18:00, ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με το Γερμανό υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας και εντεταλμένο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση Χανς Γιόακιμ Φούχτελ σε μια συνάντηση στην οποία θα μετέχει και ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, αναμένεται να επισημάνει στους συνομιλητές του τις θυσίες στις οποίες έχουν υποβληθεί το τελευταίο διάστημα οι πολίτες, τονίζοντας πως η ελληνική οικονομία συνεχίζει να βρίσκεται για 5η συνεχή χρονιά σε ύφεση.

Ξεκαθαρίζοντας πως η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και παρουσιάζοντας και το νέο πακέτο μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ, ο κ. Σαμαράς επιδιώκει να βάλει άμεσα τις βάσεις για πολιτικές που θα οδηγούν στην ανάπτυξη, αλλά και στην επιμήκυνση του δημοσιονομικού προγράμματος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε