Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο Σαμαράς τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα

Ο Σαμαράς τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.08.2012 | 16:10

«Η θρυλούμενη επιμήκυνση και επαναδιαπραγμάτευση πνίγηκαν στα "κύματα συμπάθειας" της κ. Μέρκελ προς τον "δοκιμαζόμενο" ελληνικό λαό, αλλά και την αναμονή της Έκθεσης της τρόικας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, για τη συνάντηση Μέρκελ-Σαμαρά στο Βερολίνο και προσθέτει ότι μάταια ο ελληνικός λαός περίμενε να ακούσει κάτι που να θυμίζει την έννοια της επαναδιαπραγμάτευσης.

Αντί γι' αυτό, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, επαναλήφθηκαν για άλλη μια φορά όρκοι πίστης στην απαρέγκλιτη εφαρμογή της αποτυχημένης και κοινωνικά καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής, και ιδιαίτερα στην επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων και της εκποίησης του δημόσιου πλούτου της χώρας χάριν των δανειστών.

Ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με την ανακοίνωση, απλώς δήλωσε «υπερήφανα και αξιόπιστα» την υποταγή του στη γερμανική ακαμψία, που διαλύει μέσω των ακραίων αντικοινωνικών νεοφιλελευθέρων πολιτικών την Ελλάδα, αποδομώντας συνολικά και την Ευρώπη.

Το συμπέρασμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι, ότι ο πρωθυπουργός τα δίνει όλα και δεν παίρνει τίποτα, ενώ, κανείς δεν τον έχει εξουσιοδοτήσει για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, και ότι δεν υπάρχει προοπτική ανάπτυξης και εξόδου της χώρας από την κρίση, όσο εξακολουθεί να εφαρμόζεται η μνημονιακή πολιτική, για αυτό και πρέπει να ανατραπεί το συντομότερο δυνατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανεπαρκής ο Σαμαράς - Άριστη τοκογλύφος η Μέρκελ

Μέρκελ σε Σαμαρά: Σου δίνω λίγο χρόνο - "Εχω πειστεί ότι η Ελλάδα προσπαθεί" - Όλα θα κριθούν από την έκθεση της τρόικας
 

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ

Πάει με... μικρό καλάθι στη συνάντηση με Μέρκελ ο Αντώνης Σαμαράς – Ψυχρή απέναντι στην Ελλάδα η Γερμανίδα

Τα βλέμματα στραμμένα στο Βερολίνο - Αντίστροφη μέτρηση για το κρίσιμο ραντεβού μεταξύ Σαμαρά και Μέρκελ

Μέρκελ προς Ελλάδα: "Είστε σε καλό δρόμο, σεβαστείτε τις υποχρεώσεις σας" - Ολάντ: "Σας θέλω στο ευρώ, κάντε ό,τι πρέπει για να μείνετε στην ευρωζώνη"


   Διαδώστε αυτό το άρθρο