Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο Στρος Καν και το... iPad

Ο Στρος Καν και το... iPad
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.12.2010 | 16:49
Πρώτη δημοσίευση: 07.12.2010 | 16:12

Εκτός από τον Πάνο Καμμένο που εμφανίστηκε με μπλουζάκι "Greece is not for sale", είχαμε την απολογία του επικεφαλής του ΔΝΤ που δεν έδωσε την συνέντευξη Τύπου στα ελληνικά αλλά και τα απίστευτα μέτρα ασφαλείας.

Από νωρίς το πρωί τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και την Βουλή ήταν ασφυκτικά. Ως και το καφενεδάκι του Εθνικού Κήπου δόθηκε εντολή να παραμείνει για λόγους ασφαλείας σήμερα κλειστό.

Η συνοδεία του επικεφαλής του ΔΝΤ ήταν πολυπληθής και οι άνδρες ασφαλείας του ιδιαίτερα αυστηροί στην τήρηση των μέτρων που είχαν ζητήσει.

Ο κ. Στρος Καν ήταν συνεπής στο ραντεβού του τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και με τον πρωθυπουργό.

Μπήκε στο Μέγαρο Μαξίμου κρατώντας μόνο το iPad του.Αίσθηση προκάλεσαν τα πρώτα λόγια που είπε απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό στην διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον κ. Παπανδρέου.
Παίρνοντας τον λόγο και κάνοντας μια κίνηση αβρότητας ο επικεφαλής του ΔΝΤ, δεσμεύθηκε οτι την επόμενη φορά που θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό θα μιλάει ελληνικά. Να υποθέσουμε οτι η επόμενη επίσκεψη θα αργήσει πολύ αφού τα ελληνικά είναι μια δύσκολη γλώσσα...

Την ώρα της συνέντευξης Τύπου ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος ήθελε να δώσει το δικό του αντιμνημονιακό στίγμα. Εμφανίστηκε στο κοινοβούλιο φορώντας μπλουζάκι το οποίο έγραφε: "Greece is not for sale".


   Διαδώστε αυτό το άρθρο