Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Στρος Καν και το… iPad

Εκτός από τον Πάνο Καμμένο που εμφανίστηκε με μπλουζάκι “Greece is not for sale”, είχαμε την απολογία του επικεφαλής του ΔΝΤ που δεν έδωσε την συνέντευξη Τύπου στα ελληνικά αλλά και τα απίστευτα μέτρα ασφαλείας.

Από νωρίς το πρωί τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και την Βουλή ήταν ασφυκτικά. Ως και το καφενεδάκι του Εθνικού Κήπου δόθηκε εντολή να παραμείνει για λόγους ασφαλείας σήμερα κλειστό.

Η συνοδεία του επικεφαλής του ΔΝΤ ήταν πολυπληθής και οι άνδρες ασφαλείας του ιδιαίτερα αυστηροί στην τήρηση των μέτρων που είχαν ζητήσει.

Ο κ. Στρος Καν ήταν συνεπής στο ραντεβού του τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και με τον πρωθυπουργό.

Μπήκε στο Μέγαρο Μαξίμου κρατώντας μόνο το iPad του.

Αίσθηση προκάλεσαν τα πρώτα λόγια που είπε απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό στην διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον κ. Παπανδρέου.
Παίρνοντας τον λόγο και κάνοντας μια κίνηση αβρότητας ο επικεφαλής του ΔΝΤ, δεσμεύθηκε οτι την επόμενη φορά που θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό θα μιλάει ελληνικά. Να υποθέσουμε οτι η επόμενη επίσκεψη θα αργήσει πολύ αφού τα ελληνικά είναι μια δύσκολη γλώσσα…

Την ώρα της συνέντευξης Τύπου ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος ήθελε να δώσει το δικό του αντιμνημονιακό στίγμα. Εμφανίστηκε στο κοινοβούλιο φορώντας μπλουζάκι το οποίο έγραφε: “Greece is not for sale”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε